Wedstrijd

12 dagen kerst: win de FRITZ! Repeater 1200AX

FRITZ! Repeater 1200AX 12 dagen kerst
© TechPulse/AVM
Vandaag maak je kans op het eerste cadeau van 12 dagen kerst: de FRITZ! Repeater 1200AX. Je kan deelnemen tot vrijdag 8 december om 12 uur.

TechPulse is in de kerststemming, daarom willen we al onze lezers de kans geven om leuke gadgets te winnen. Vandaag ligt er een pakketje van AVM onder de kerstboom. Je maakt namelijk kans op de FRITZ! Repeater 1200AX ter waarde van 85 euro.

  • Deze winactie is afgesloten. Kijk in ons overzicht voor andere winacties van 12 dagen kerst.

In aanloop naar Kerst geven we elke dag een mooie technologieprijs weg aan één gelukkige winnaar. Wil je weten welke andere pakjes we nog onder de boom hebben liggen? Bekijk dan alvast hier onze teasers. De laatste giveaway vindt plaats op 22 december.

Win de FRITZ! Repeater 1200AX

Vind je een reguliere range-extender maar te groot, maar wil je wel het bereik van je wifinetwerk uitbreiden? De FRITZ! Repeater 1200AX van AVM kan dan een perfecte optie zijn. Het formaat van de range-extender (80 x 80 x 37 mm) zorgt er namelijk voor dat je hem bijna overal kan plaatsen. De compacte behuizing belemmert tegelijkertijd niet de werking van de FRITZ! Repeater. In theorie kan je namelijk datasnelheden behalen tot 2.400 Mbps.

Bovendien geniet je op de FRITZ! Repeater 1200AX alvast van Wi-Fi 6. Bezit je al Wi-Fi 6-apparaten? Dan geniet je direct van hogere maximale datasnelheden vergeleken met Wi-Fi 5, met een lagere latency. Nog niet over op Wi-Fi 6? Geen zorgen, je kan uiteraard ook nog Wi-Fi AC (5) en oudere standaarden (N/G/A via 2,4 GHz) benutten. Handig is verder is dat de FRITZ! Repeater in een netwerk van FRITZ!-apparatuur fungeert als meshsysteem.

Beschikt je router niet over wifi of heb je simpelweg geen bereik op je kamer, maar wel toegang tot een LAN-poort? Dan sluit je de FRITZ! Repeater ook gewoon bekabeld aan om te werken als access-point.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer blij maken met de FRITZ! Repeater 1200AX Repeater. Je kan heel eenvoudig je kans wagen door het deelnameformulier hieronder in te vullen.


Deelnemen kan tot 8 december om 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business