Wedstrijd

12 dagen kerst: win de Motorola Edge 40 Neo

Motorola 12 dagen kerst 2023
© Motorola
12 dagen kerst wordt knallend afgesloten met de Motorola Edge 40 Neo. Deelnemen is mogelijk tot 25 december 2023 om 12 uur.

TechPulse is in de kerststemming, daarom willen we al onze lezers de kans geven om leuke gadgets te winnen. Vandaag ligt er een pakketje van Motorola onder de kerstboom. Je maakt namelijk kans op de Motorola Edge 40 Neo ter waarde van 399 euro.

  • Deze winactie is afgesloten.

In aanloop naar Kerst geven we elke dag een mooie technologieprijs weg aan één gelukkige winnaar. Vandaag maak je voor de laatste keer kans op een prijs. Neem dus snel deel om nog een laatste keer je geluk te beproeven. Volgend jaar keert 12 dagen kerst gewoon weer terug, met nieuwe prijzen.

Win de Motorola Edge 40 Neo

De Motorola Edge 40 Neo werd in september geïntroduceerd als opvolger van de Edge 30 Neo. Dit zijn enkele van de belangrijkste kenmerken:

  • Scherm: de telefoon heeft een 6,55-inch P-OLED Endless Edge-display met een resolutie van 1.080 x 2.400 pixels (Full HD+), een beeldverhouding van 20:9 en pixeldichtheid van ongeveer 402 ppi. Het display ondersteunt HDR10+ en heeft een verversingssnelheid van 144Hz. Het scherm is beschermd door Corning Gorilla Glass 3.
  • Prestaties: Motorola’s Edge 40 Neo wordt aangedreven door een MediaTek Dimensity 7030-chipset en beschikt over 12 GB LPDDR5 RAM en 256 GB opslaggeheugen.
  • Camera: de hoofdcamera is 50 MP sterk en wordt aangevuld met een 13 MP-groothoeklens. Van voor vind je nog een 32 MP-selfiecamera.
  • Batterij: het toestel beschikt over een 5.000 mAh-batterij met ondersteuning voor 68 watt TurboPower-snelladen.
  • Ontwerp: de Edge 40 Neo heeft een glazen voorkant (Gorilla Glass 3), plastic frame en een plastic achterkant. De behuizing is IP68-gecertificeerd, wat betekent dat het stofdicht is en waterbestendig tot 1,5 meter gedurende 30 minuten.
  • Extra functies: aanvullend beschikt de smartphone over een vingerafdrukscanner onder het scherm en Lenovo’s ThinkShield-softwarebeveiliging.

Over het geheel genomen staat de telefoon in voor een vlotte Android-beleving aan een vrij scherpe prijs. Zeker het 144Hz-scherm en de IP68 water- en stofbestendigheid zijn welkome functies rond dit prijspunt.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer blij maken met de Motorola Edge 40 Neo. Je kan heel eenvoudig je kans wagen door het deelnameformulier hieronder in te vullen.


Deelnemen kan tot 25 december om 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business