Download de gratis white paper over cybercrime-preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dat is bij security in bedrijven niet anders. Deze white paper helpt u om cybercriminaliteit binnen uw organisatie te voorkomen.
[white paper] – Voorkomen is beter dan genezen. Dat is bij security in bedrijven niet anders. Deze white paper helpt u om cybercriminaliteit binnen uw organisatie te voorkomen.

Financiële instellingen, overheidsorganisaties, maar ook doorsnee bedrijven: allemaal zijn ze het uitgelezen doelwit voor cybercrime. Malicious software of malware is het voornaamste wapen dat cybercriminelen gebruiken. Het gaat dan om aanvallen in functie van een zogenaamde account takeover of voor het ontvreemden van persoonlijke en vertrouwelijke informatie .

Aanvallers worden alsmaar gesofisticeerder en buiten alsmaar meer de zwakheden van mens en systeem uit.  Fraude-, risico- en IT-securityprofessionals werken steeds aan een effectief verdedigingsmechanisme.

Deze white paper – Selecting the right cybercrime- prevention solution – helpt uw bedrijf en zijn IT professionals hierbij.

Download hem nu gratis op:

[related_article id=”161920″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business