[whitepaper] Voor ons gratis seminarie over mobile business op 4 november bieden wij u een gratis paper (executive guide) aan over dit onderwerp. Deze gaat over het gebruik van tablets op de werkvloer.


De tablet-pc kende een steile opmars en veel consumenten en bedrijven zijn ermee vertrouwd. Maar toch worden tablets nog altijd vaak fout ingezet in het zakenleven.

Zo zijn tablets niet in eerste instantie zakelijk, en al helemaal geen pc-vervangers. Zeker voor introductie op grote schaal vergt de tablet best een strategie.


Deze (Engelstalige) executive guide gaat hier verder op in, en biedt onder meer zeven sleutelelementen van uw tabletstrategie. Want hoe u het ook draait of keert: binnen drie jaar is één op de vijf tablets een enterprisetablet. U kunt er dus maar beter op voorbereid zijn.

Onze executive guide over tablets in the enterprise kunt u hier downloaden.

Op 4 november verzorgen Smart Business en ZDNet.be een gratis seminarie over mobile business. Meer info over dit seminarie vindt u op: www.businessmeetsit.be.


William Visterin is B2B hoofdredacteur bij Minoc Media Services. Hij staat in voor het vakblad Smart Business en de seminar reeks Business Meets IT, waar hij ook als keynote spreker fungeert. Ook een flink deel van de zakelijke content en research (over oa cloud, datacenter, mobile, security, business software, outsourcing, telecom,…) is van zijn hand. William schrijft én spreekt over IT, telecom, internet en business, en het liefst zelfs over allevier tegelijk.