Toekomstvisie op AI-ontwikkelingen voor het bedrijfsleven

AI zal in de toekomst erg belangrijk zijn binnen het bedrijfsleven, maar nog niet elk bedrijf is klaar voor de aanstaande revolutie. IBM biedt in zijn whitepaper de handvaten om als bedrijf snel mee te kunnen komen met de nieuwste ontwikkelingen.

Artificiële Intelligentie en Machine Learning zijn twee belangrijke onderdelen die vaak terug te vinden zijn binnen IT en analytische afdelingen van een bedrijf. Deze harde lijn vervaagt echter in de loop der tijd, waardoor het de technologieën binnen het algehele bedrijf een rol gaan spelen. Voor AI en machine learning, speelt de verbeterde efficiëntie voor specifieke taken daarbij een grote rol.

In deze white paper wordt onder andere de focus gelegd op de vooruitzicht op een groeiende markt voor AI. Tegelijkertijd zijn er vee; bedrijven die nog niet in AI kunnen investereren, redenen daarvoor zijn dat er problemen zijn met culturele veranderingen in bedrijfsprocessen, beveiligingsproblemen en veel problemen van het vinden van de juiste werkkracht voor de aanstaande ‘AI-revolutie’

IBM biedt in deze white paper zijn oplossing aan voor de groeiende vraag naar AI. IBM Private Cloud (for Data) is het project bij uitstek voor het draaien van de alledaagse IT-infrastructuur met een extra laag voor AI-toepassingen. Alle technische details over de werking van de diensten zijn terug te lezen in de white paper, zowel IBM Cloud Private en Cloud Private for Data worden uitgebreid behandeld.

[whitepaper title=”Hoe multicloud bijdraagt aan duurzame digitale transformatie” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/392839/databloorprivate_2.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2019/20190611_IBM_cn_databloor”] [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business