Download het TechPulse Business ICT Jaarboek 2022-2023 nu

TechPulse Business ICT jaarboek 2022 -2023
Hoe staat het met zakelijke technologie in België? Je leest in het TechPulse Business ICT jaarboek 2022-2023 - nu gratis te downloaden.

In dit ICT Jaarboek richten we weer onze blik op de huidige technologische ontwikkelingen bij bedrijven en de invloed die dit mogelijk kan hebben op onze maatschappij. We kijken naar de tumultueuze gebeurtenissen van de voorbije jaren en hoe ze onze manieren van werken hebben veranderd. We bespreken de opvallendste trends binnen het landschap om te begrijpen hoe alles evolueert en waar we mogelijk naartoe gaan. Naast een presentatie van de resultaten van ons eigen onderzoek spreken we ook even met mensen uit toonaangevende bedrijven om te horen hoe zij de voorbije jaren hebben beleefd en wat de toekomst volgens hen in petto heeft.

Dit vind je in het TechPulse Business Jaarboek 2022-2023

  • Smaakmakende en gedetailleerde informatie over de Belgische ICT-markt
  • Resultaten van een grootschalig exclusief onderzoek naar marktverhoudingen en trends
  • Diepgaande analyse en ongezouten opinie over de actualiteit
  • Interviews met managers van toonaangevende Belgische ICT-bedrijven

Download hieronder het TechPulse Business ICT Jaarboek 2022-2023 gratis:

Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie– en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business