Wire

De beste DAB+ radio’s van Teufel

Teufel DAB+ Radio
De toekomst van de radio is steeds meer digitaal en dat heeft Teufel goed begrepen.

Het Duitse audiomerk heeft een mooie selectie aan speakers met DAB+ functie. Toch nog liefhebber van klassieke radio? Wees niet getreurd alle radio’s hebben ook nog de FM-functie.

RADIO ONE

Wakker worden klonk nog nooit zo goed en dat mag je letterlijk nemen. De RADIO ONE is een unicum onder de wekkerradio’s. De stijlvolle bluetooth DAB+/FM hifi-wekker verbaast je met aangename sound om in slaap te vallen en heeft uitgebreide wekkerfuncties voor een muzikaal begin van de dag. De meest krachtige speaker in zijn klasse door 2 aluminium fullrange drivers, ondersteund door een groot passief membraan & geïntegreerde Dynamore technologie®. Zo kan je heerlijk wakker worden met het geluid van een radiozender (DAB+/FM) of je favoriete muziek van je smartphone via bluetooth of AUX-ingang. Nu beschikbaar in de Teufel webshop in zwart of light grey voor € 149,99.

Teufel RADIO ONE

RADIO 3SIXTY

Voor wie op zoek is naar nog meer features en sound, is er de RADIO 3SIXTY. Deze krachtige all-in-one radio heeft de looks van een klassieke radio, maar is volgebouwd met eigentijdse technologieën. Stream je favoriete songs via Spotify & co met bluetooth of wifi in fenomenale kwaliteit. Dankzij Dynamore® geniet je van 360-gradengeluid, de downfire subwoofer zorgt voor een hoog volume en een krachtige bas. Daarnaast is er een klassieke AUX-ingang, een powerbankfunctie en kan je de radio besturen met een eigen Teufel Remote app. Last but not least: 1000+ radiozenders via DAB+, internet- of FM-radio en dat alles voor €249,99.

Teufel RADIO 3 SIXTY

BOOMSTER

Luister je graag naar de radio, maar ben je ook op zoek naar een krachtige portable bluetooth speaker? Dan is de BOOMSTER een schot in de roos. Eerst en vooral de krachtige hifi sound: een gesloten 2.1 stereosysteem met Dynamore technologie® voor een breder geluidsbeeld, bestaande uit 2 tweeters, 2 midrange drivers en een gecentreerde frontfire subwoofer. Zo geniet je van bluetooth 5 met aptX om draadloos muziek of podcasts in cd-kwaliteit te streamen via Spotify & co. Wil je liever radio? Geen probleem, de speaker komt met DAB+ en FM-RDS radiotuner. De robuuste en IPX 5 spatwaterdichte behuizing maakt de speaker ideaal voor je tuinfeest of home party. Verkrijgbaar voor € 349,99 in zwart of sand white. 

Teufel BOOMSTER

Meer info vind je op www.teufelaudio.be.

Dit artikel is geschreven door één van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business