De 3 beste agenda-apps om Sunrise te vervangen

Microsoft trekt binnenkort de stekker uit Sunrise, en integreert de app in Outlook. We stellen drie alternatieve apps voor die net zo goed zijn.

Het zat er aan te komen, maar nu kan ook wie nog in ontkenning leefde er niet meer onderuit: Microsoft trekt de stekker uit Sunrise en integreert (een deel van) de agenda-app in het eigen Outlook.

Wie reeds gebruik maakt van Outlook zal wellicht zonder veel problemen overstappen. Voel je daar niet veel voor, dan zijn er gelukkig nog heel wat alternatieven beschikbaar, zowel op Android als iOS. Windows Phone laten we hier even buiten beschouwing omdat Sunrise nooit op dat platform aanwezig was.

We maken hieronder een opsomming van onze drie favoriete (en gratis) alternatieven voor Sunrise. Daarbij letten we in het bijzonder op een gelijkaardige functionaliteit en gebruiksgemak. Niet alleen was Sunrise erg populair vanwege het strakke uiterlijk, je kon er ook tig diensten mee verbinden, waaronder Google en Exchange, maar ook Facebook, Wunderlist en LinkedIn.

Gebruik je zelf nog een andere app om je agenda te beheren? Laat het zeker weten in de reacties onder dit artikel en vertel ons ook waarom.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business