Achtergrond

Terug naar school: de beste hardware en apps

Het moment waarop duizenden scholieren de boekentas uit de kast halen en achter de schoolbanken kruipen, is weer aangebroken. We gingen op zoek naar de beste hardware en apps voor het nieuwe schooljaar.

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Vanaf morgen kruipen scholieren overal in het land weer achter de schoolbanken en met hun neus in de schoolboeken. Al worden die schoolboeken en schriften steeds vaker aangevuld of zelfs vervangen door een laptop of tablet. Voor veel jongeren is het begin van het schooljaar bovendien het moment waarop ze hun eerste smartphone kopen of de tijd rijp achten voor een nieuwe.

Daarom staan we je met raad en daad bij in de zoektocht naar een geschikte laptop, smartphone of tablet. Verder hebben we ook een leuk overzicht samengesteld van tien apps om het schooljaar goed te starten.

Maar ook buitenschools kunnen kinderen blijven leren. De meeste scholen spenderen nog maar weinig aandacht aan programmeren en computationeel denken, terwijl deze vaardigheden steeds belangrijker worden om al op vroege leeftijd bij te brengen. Daarom sluiten we dit dossier af met 5 technologieën om je kinderen spelenderwijs te leren programmeren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business