Eerste blik op de agenda van BEC17: wat je niet mag missen

Het programma van de Belgian E-commerce Conference 2017 is officieel onthuld. Nu de sprekers langzaamaan worden bekendgemaakt, vind je hier al een selectie die je niet mag missen.
Nog enkele maanden en dan is het zover: de eerste editie van de Belgian E-commerce Conference. Op 5 oktober 2017 trekken meer dan tweehonderd online ondernemers naar Antwerpen om zich een dag lang gratis onder te dompelen in de expertise van ruim twintig vakkundigen. Van de opbouw van een webshop tot het internationaal uitbreiden van je handelszaak: op BEC17 kan je terecht voor praktische tips, relevante cases en nieuwe inzichten voor eender welke fase van je online zaak.Nu de agenda van de Belgian E-commerce Conference wordt gevuld, stellen we hieronder een bloemlezing samen uit het programma van de dag. Ontdek enkele nieuwe toevoegingen die je zeker niet mag missen.

Keynote 1: E-commerce – from leading edge to part of the routine

In de eerste keynote van de dag legt Bert Hendrickx van onderzoeksbureau GfK uit hoe het met het Belgische e-commercelandschap is gesteld. Hoe is de sector gegroeid? Welke tekenen van maturiteit kunnen we nu al waarnemen, en hoe evolueren we naar het volgende niveau?

Keynote 2: 10 strategies to sell more with your website

Meer inkomsten halen uit hetzelfde aantal bezoekers: hoe doe je dat? Karl Gilis van AGConsult zet het even voor je op een rijtje. Met praktische business cases demonstreert hij hoe tien universele principes je kunnen helpen om je conversies op te drijven.

Track: How digital impacts the retail industry

Als digitale handelaar moet je voorbereid zijn op een continu evoluerende markt. Lionel Soccal van Google geeft je een overzicht van hoe winkelgedrag verandert, welke technologieën de markt beïnvloeden en hoe je Google-diensten kan gebruiken om je online zaak succesvol te maken.

Track: Internationaal ondernemen via marktplaatsen

Jonathan Gillyns van bol.com licht een tipje van de sluier over het fenomeen van de online marktplaats. Hoe kan je efficiënt Europa bereiken zonder grote investeringen? Waar moet je op letten als je de stap naar cross-border handel zet? 

Gratis deelname

Ontdek alle sprekers die tot nu toe bekend zijn gemaakt op de website van de Belgian E-commerce Conference. Ben jij actief in e-commerce of heb jij plannen om een webshop op te starten? Schrijf je hier gratis in. 
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business