Business

Lenovo bereikt mijlpaal als nummer 1 instap-opslagbedrijf

Lenovo kondigt aan dat het een nieuwe mijlpaal heeft bereikt door voor het eerst de nummer 1 leverancier van entry storage in EMEA te worden, volgens de IDC Enterprise Storage Systems Tracker, Q3 2022.

In de nieuwe ranglijst staat Lenovo op nummer 1 in de categorie “Price Bands 1-4” en overtreft hiermee voor het eerst alle andere opslagleveranciers.

  • Lenovo staat op de eerste plaats voor inkomsten uit entry storage in EMEA met het vermogen om bedrijfstransformatie te versnellen met toonaangevende storage-innovatie
  • Lenovo helpt bedrijven hun data en AI te schalen van edge naar cloud met de volgende generatie oplossingen voor databeheer, inclusief storage as-a-service

Verbeterde beveiligingsfuncties

Nieuwe verbeterde beveiligingsfuncties, zoals ransomwarebescherming met knoeibestendige snapshots, beschermen gegevens in het hele bedrijf, en Lenovo’s nieuwe TruScale Infinite Storage helpt entry-bedrijven zich snel aan te passen aan data-uitbreiding. De pay-as-grow uitbreidingsdienst kan prestaties en capaciteit naadloos schalen om innovatie te helpen versnellen, operationele complexiteit te verminderen en wendbaarheid te vergroten. Klanten genieten van veilige, uiterst betrouwbare on-premise opslag met een cloud-economisch model dat ervoor zorgt dat hun IT-infrastructuur altijd klaar is om te reageren op de veranderende bedrijfsvereisten.

In combinatie met zijn uitbreidende partnerecosysteem en channel-first inzet, voorzien de opslagoplossingen van Lenovo hun klanten van betrouwbaar, gebruiksvriendelijk databeheer voor verspreide locaties en geven ze klanten – van het kleinste bedrijf tot ‘s werelds grootste cloudproviders – het vertrouwen om hun gegevens vandaag te beheren en hun datalandschap voor de toekomst uit te breiden.

Oplossingen voor gegevensbeheer

Tegenwoordig moeten oplossingen voor gegevensbeheer economisch, betrouwbaar, veilig en schaalbaar zijn. Het vermogen om gegevens te distribueren, te beschermen, te analyseren en te beheren is van vitaal belang voor de bedrijfsstrategie en het succes van de klant. Lenovo helpt klanten in diverse snelgroeiende sectoren hun infrastructuur voor gegevensbeheer te moderniseren met oplossingen die flexibel schalen in hybride-multi-cloudomgevingen, een snelle inzet van nieuwe diensten mogelijk maken en groeiende hoeveelheden gegevens efficiënt verwerken.

Inter Milan, een van de populairste voetbalclubs ter wereld, zocht onlangs naar nieuwe manieren om data te gebruiken om de prestaties van spelers, het beheer van content en de betrokkenheid van de gemeenschap te verbeteren. Om dit te bereiken, wendde de leiding van Inter zich tot Lenovo om de volledige technologische infrastructuur van de club te vernieuwen en uiteindelijk de data te gebruiken om nieuwe innovatiedoelstellingen te bereiken.


Dit is een ingezonden persbericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business