Business

Iris kondigt nieuwe update voor Readiris PDF aan

©iStock
IRIS (Canon Group), kondigt de release aan van Readiris™ PDF 23 (voor Windows en Mac), de laatste update van de bestaande Readiris™ PDF-software voor het converteren, publiceren, aanmaken, bewerken en elektronisch ondertekenen van alle documenten en PDF's.

Readiris PDF Business voor Windows of Mac is een PDF-gerichte beheerapplicatie met een complete set mogelijkheden voor optische tekenherkenning (OCR), scanning en documentsamenstelling. Het centraliseert alle documentbewerkingen in één platform om PDF’s, afbeeldingen en scans efficiënt te beheren.

Readiris Business

Readiris™ Business legt de lat hoger en probeert uw verwachtingen te overtreffen met essentiële vernieuwingen die het verschil maken, zoals een unieke functie om documenten automatisch te scheiden op basis van het aantal pagina’s, barcodes, witte pagina’s of zonale OCR. Verder kunt u tijd besparen dankzij de unieke functie om documenten automatisch te benoemen op basis van Smart Zones, barcodes of zonale OCR van tekst.

U kunt PDF’s niet alleen van annotaties, opmerkingen, stempels of markeringen voorzien, maar ze ook moeiteloos samenvoegen, splitsen, sorteren, converteren, op zinsniveau bewerken of digitaal ondertekenen.

Readiris™ PDF Business reikt u alle mogelijkheden aan om gegevens uit bestanden of rechtstreeks via scanners te importeren, compleet met een OCR-functie in 138 talen.

Prijzen

U hebt de keuze tussen twee licenties: levenslang of jaarlijks verlengbaar. De retail-adviesprijs per licentie gaat van €99 tot €199 , alle belastingen inbegrepen. IRIS biedt ook scherp geprijsde volumelicenties voor hogescholen en universiteiten, grote accounts en overheidsinstellingen.

Nieuwe functies

Naast de talloze bestaande basisfuncties van Readiris PDF biedt deze nieuwe versie heel wat innovatieve features, zoals onder meer:

  • Compatibiliteit met macOS inclusief universele Mac-chipsondersteuning
  • Laatste bedrijfseigen iDRS-technologie van IRIS
  • Nieuwe cloudconnectors met Google Drive
  • Nieuwe connector met SharePoint
  • UNIEKE functie om documenten automatisch te benoemen
  • UNIEKE functie om documenten automatisch te scheiden
  • Aangepaste barcode-bibliotheek voor het detecteren en lezen van barcodes
  • Slimme QR-codevoorinstellingen (mailen naar, bezoek mijn website, vCards, bel me…)
  • Verbeterde navigatie en leesbaarheid van gebruikersinterface in 24 talen

Gratis offerte

Vraag uw gratis proefversie aan van Readiris™ PDF Business via Marketing.Distri@iriscorporate.com

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business