Deals

Dealtip: Amazon Prime (+Video) 30 dagen gratis, nadien 2,99 euro/maand

Amazon Prime Video
Amazon Prime Video is een prima alternatief voor Netflix. Door de recente lancering van Amazon.nl heb je Prime Video voor 2,99 euro per maand.

Sinds dit jaar is Amazon.nl officieel van start gegaan in België en Nederland. Dat betekent ook dat wij onze eigen Amazon Prime hebben vanaf nu. En er is nog meer, het lidmaatschap bij Amazon Prime Video kost nu maar 2,99 euro per maand. De eerste 30 dagen zijn gratis en je abonnement is altijd opzegbaar. Je krijgt talloze kortingen, Twitch Prime en hebt een streepje voor tijdens de Prime Days van Amazon. Ook Prime Video is inclusief dit abonnement, zo zal je je zeker niet vervelen tijdens de coronacrisis. Ben je benieuwd naar het aanbod op Prime Video? Kijk dan even hier.

Amazon Prime Video

Amazon Prime – 5 redenen

Waar kan je voor 2,99 euro per maand van genieten?

  1. Prime verzending: gratis verzending en de volgende dag al bezorgd.
  2. Prime Video: een videostreamingdienst die boordevol leuke films en series staat.
  3. Twitch Prime: gratis games op Twitch en leuke extra ingame-content
  4. Amazon Photos: je krijgt onbeperkte opslag om je gehele fotobibliotheek in volle resolutie op Amazon Photos te zetten
  5. Prime Days: Tijdens de Prime Days hebben abonnees dubbel zoveel kortingen als andere klanten. Je maakt dus meer kans om alles eruit te halen met extra grote kortingen en gratis versnelde verzending tijdens de Prime Days.

Als je een Prime-abonnement hebt is het belangrijk om te kijken naar de producten waar het specifieke Prime-logo bij staat. Zo weet je zeker dat je van alle voordelen gebruik kan maken. Vooral tijdens shoppingevents als Prime Day, Black Friday of Cyber Monday komt een abonnement op Amazon Prime heel goed van pas.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business