Amazon Prime Video

Amazon Prime Video is een prima alternatief voor Netflix. Door de recente lancering van Amazon.nl heb je Prime Video voor 2,99 euro per maand.

Advertentie

Sinds dit jaar is Amazon.nl officieel van start gegaan in België en Nederland. Dat betekent ook dat wij onze eigen Amazon Prime hebben vanaf nu. En er is nog meer, het lidmaatschap bij Amazon Prime Video kost nu maar 2,99 euro per maand. De eerste 30 dagen zijn gratis en je abonnement is altijd opzegbaar. Je krijgt talloze kortingen, Twitch Prime en hebt een streepje voor tijdens de Prime Days van Amazon. Ook Prime Video is inclusief dit abonnement, zo zal je je zeker niet vervelen tijdens de coronacrisis. Ben je benieuwd naar het aanbod op Prime Video? Kijk dan even hier.

Amazon Prime Video

Amazon Prime – 5 redenen

Waar kan je voor 2,99 euro per maand van genieten?

 1. Prime verzending: gratis verzending en de volgende dag al bezorgd.
 2. Prime Video: een videostreamingdienst die boordevol leuke films en series staat.
 3. Twitch Prime: gratis games op Twitch en leuke extra ingame-content
 4. Amazon Photos: je krijgt onbeperkte opslag om je gehele fotobibliotheek in volle resolutie op Amazon Photos te zetten
 5. Prime Days: Tijdens de Prime Days hebben abonnees dubbel zoveel kortingen als andere klanten. Je maakt dus meer kans om alles eruit te halen met extra grote kortingen en gratis versnelde verzending tijdens de Prime Days.

Als je een Prime-abonnement hebt is het belangrijk om te kijken naar de producten waar het specifieke Prime-logo bij staat. Zo weet je zeker dat je van alle voordelen gebruik kan maken. Vooral tijdens shoppingevents als Prime Day, Black Friday of Cyber Monday komt een abonnement op Amazon Prime heel goed van pas.


Gerelateerde artikelen

Amazon.nl is er & Prime kost amper 2,99 euro/maand

Amazon.nl is sinds vandaag helemaal live. Ook voor Belgische klanten heeft deze Nederlandstalige versie heel wat voordelen.

5 REACTIES

 1. Waarom is deze titel €2,99 per maand zo misleidend!
  Het is puur de eerste 6 maanden voor dit bedrag en daarna €5,99.
  Mensen houd ermee op. Zet duidelijk in jullie artikel dat dit slechts voor de eerste 6 maanden geldt waardoor potentiële klanten niet op het verkeerde been worden gezet.

  • Beste Sunil, het is weldegelijk 2,99€ per maand. De promotie die jij aanhaalt is de Duitse, waarvoor een abonnement duurder is door het grotere aanbod.

 2. Las ik “ergens”, ik dacht toch op Techpulse, dat je via een vertuele kredietkaart (Mastercard) ook een abo op Prime kon verzilveren als je niet een van de Visa, AmericanExpress of (echte) Mastercard hebt. Via amazon.de is het namelijk geen aanbod van zes maal 2.99eur.
  Misschien goed om te vermelden dat dit uiteindelijk ook niet werkt gezien dit soort kaarten niet mogen gebruikt worden om een abo af te sluiten, alleen een betaling doen. Ben ik dus zo’n 60eur armer door slechte voorlichting……

  • Beste John, dat lijkt me geen artikel op TechPulse te zijn. Heb je geen kredietkaart dan raden we iedereen aan om naar een prepaid exemplaar te informeren bij je bank. Hier laad je dan zelf geld op wanneer je het nodig hebt. We hopen alvast dat je de 60 euro aan iets anders hebt kunnen besteden.

 3. Misschien wel even handig om te vermelden zijn de betalingsopties.
  Ik heb zelf al enkele jaren Prime via de Duitse Amazon (5,99 Euro/maand), die heeft trouwens ook Nederlandse ondertiteling voor een deel van het aanbod, en het handige is dat je daar je lidgeld elke maand gewoon van je Belgische bankrekening kan laten debiteren.
  Voor de Nederlandse Prime is er bij mijn weten maar één mogelijkheid tot betaling en dat is met een creditcard die niet iedereen heeft of wil hebben.
  De prijzen voor artikelen op de Duitse Amazon zijn gewoonlijk goedkoper dan op de Nederlandse website zodat je de meerprijs die je daar betaalt voor Prime makkelijk compenseert wanneer je al eens iets bij hen bestelt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here