AirPods Pro alternatieven onder 200 euro

True wireless oortjes hoeven niet extreem veel geld te kosten. Dit zijn 7 goedkopere alternatieven voor Apple's AirPods Pro.

Advertentie

Tegenwoordig vind je in de winkel bijna uitsluitend earbuds die volledig draadloos zijn. En wie over draadloze earbuds spreekt, denkt al snel aan Apple AirPods/Pro die in 2016 voor het eerst op de markt kwamen. Plots zag je overal mensen op straat met witte korte streepjes in hun oren. Aanvankelijk een vreemd zicht, nu is het normaal. Want ook andere audiogiganten sprongen op de kar en lanceerden hun visie op draadloze earbuds. De AirPods van Apple zijn goed maar hebben een serieus prijskaartje. Daarom stelden we een lijstje op van 6 alternatieven waarvoor je minder dan 200 euro betaalt.

Apple AirPods Pro vs. de rest

Vandaag heb je de AirPods Pro met draadloze oplaadcase voor 209 euro bij Bol.com. Vanaf nu zal de prijs alleen maar zakken, zet je schrap voor dit leuke lijstje.

Sony WF-1000XM3 – vanaf 99 euro

Sony WF-1000XM3

We beginnen met een koppel krachtpatsers. Deze earbuds van Sony worden heel vaak vergeleken als de betaalbare concurrent van Apple’s AirPods. Voor de witte variant betaal je vandaag 99 euro, voor de zwarte variant 119 euro.

Samsung Galaxy Buds Pro – 108 euro

AirPods Pro alternatief

De ideale betaalbare opslossing voor wie ook graag van ruisonderdrukking houdt. Via de Ambient Sound modus kan je alles of niets van je omgeving afsluiten en genieten van de muziek.

Jabra Elite 3 – 79,99 euro

Jabra doet het weer met de nieuwe Elite 3. Wij gingen ermee aan de slag en waren meteen verkocht. De earbuds scoren op verschillende vlakken.

Huawei FreeBuds Pro – 99,00 euro

Deze earbuds zijn eigenlijk een schaamteloze kopie van Apple’s AirPods. Toch blijkt de audiokwaliteit goed te zijn en hebben de FreeBuds Pro ook ruisonderdrukking.

OnePlus Buds Z2 – 92 euro

Nadat de OnePlus Buds Z van ons in 2020 een 9 op 10 kregen raden we nu ook de opvolger Z2 aan. Met actieve ruisonderdrukking & een stevige batterijduur heb je deze earbuds al voor minder dan 100 euro.

House of Marley Liberate Air – 159 euro

House of Marley zou wel eens een merk kunnen zijn waar je nog niet vaak van gehoord hebt. Toch zijn deze true wireless oortjes zeker de moeite waard om aan te halen. Ze zijn waterbestendig, gemaakt om te sporten en bovendien op een milieuvriendelijke manier gemaakt met duurzame materialen.

Apple AirPods 3 – 174,95 euro

Zit je in het Apple ecosysteem? Dan zijn AirPods altijd een betere keuze aangezien je ze bijvoorbeeld ook kan terugvinden in de Zoek Mijn-app.