Nieuws

iPhone-app geneest homo’s

De extreemreligieuze organisatie Exodus International heeft een applicatie voor iOS gemaakt waarmee homoseksuelen begeleid kunnen worden "om weer hetero te worden".

De applicatie wordt gratis aangeboden in de iTunes-webshop van Apple. Daar krijgt hij een ‘+4-rating’. Dat wil zeggen dat de applicatie geen verwerpelijke inhoud bevat.

Maar de commentaren op de app vertellen een ander verhaal. Iemand waarschuwt dat de inhoud haatdragend is. Anderen zijn teleurgesteld in Apple, omdat het zoiets in de webshop toelaat. Nog iemand anders vraagt zich af wat er nog zal volgen. "Een Ku Klux Klan-app om mensen van zwarte origine op te sporen?"

[related_article id=”158256″]

Woord van Christus
Exodus International is een extreemreligieuze organisatie die actief is in de Verenigde Staten en Canada. Volgens de website is haar missie "het woord van Christus gebruiken om genade en waarheid te brengen in een wereld die is beïnvloed door homoseksualiteit". Want volgens hen is "een homoseksuele identiteit aannemen gelijk aan leven in zonde, want het is buiten de wil van God." 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business