Nieuws

Office 365: prijsplannen op maat van elk bedrijf [Partnerinfo]

Microsoft lanceerde verschillende formules van zijn Office 365 cloud toepassing, op maat van elk bedrijf. Voor KMO’s is er een vast pakket. Grotere bedrijven kunnen kiezen uit verschillende formules. We zetten de mogelijkheden even op een rijtje.

Office 365 voor professionals en kleine bedrijven.
Alle Office 365 formules vertrekken van hetzelfde basispakket, dat je ook terugvindt in Office 365 voor professionals en kleine bedrijven: een mailbox van 25 GB met agenda en contactpersonen met Exchange Online, sites om documenten te delen met SharePoint Online en uitgebreide communicatietools met Lync Online. Microsoft Forefront Online Protection voor Exchange zorgt voor virusbescherming en antispamfilters. En met de Office Web Apps kan elke medewerker altijd en overal  in de cloud werken. 
Dit vaste pakket is ideaal voor bedrijven met maximaal 25 werknemers die flexibel wilen zijn en op alle locaties toegang willen tot bedrijfsdocumenten en de meest recente Office software. Het beheer van het netwerk is sterk geautomatiseerd en vereenvoudigd. Microsoft zorgt voor beveiliging, onderhoud en updates. Ook mail en data worden volledig in de cloud beheerd en zijn inbegrepen in het abonnement van 5,25 per maand/medewerker.  Lokale serverinfrastructuur kan zo tot een minimum beperkt worden en een extra support contract is niet langer nodig.

Office 365 voor professionals en kleine bedrijven is een vast abonnement.
Ontdek meer: http://www.microsoft.com/business/nl-be/Objectieven/Paginas/Werk-vanaf-elke-locatie.aspx?WT.mc_id=FY12_EYB_nl_be_Display_O365G.
Hebt u een flexibele en schaalbare abonnementsformule nodig, dan kiest u beter voor Office 365 voor middelgrote en grote ondernemingen.

[related_article id=”161452″]

Office 365 voor middelgrote en grote ondernemingen
Bedrijven van meer werknemers of kleine KMO’s die gevorderde it vereisten nodig hebben, kunnen kiezen uit de verschillende formules die Office 365 voor middelgrote en grote ondernemingen biedt. Alle formules van Office 365 voor middelgrote en grote ondernemingen ondersteunen Active Directory, zodat uw IT-afdeling het bedrijfsnetwerk zelf kan beheren.
Office 365 voor middelgrote en grote ondernemingen biedt flexibele implementatieopties, zodat elk bedrijf kan op z’n eigen tempo migreren naar de cloud. Zo kan een deel van de gebruikers naar Office 365 migreren, terwijl de anderen lokaal blijven werken.

Basisabonnementen voor ondernemingen
Er zijn 2 basisabonnementen voor ondernemingen aan  9,00 euro en  14,25 euro per gebruiker/maand.
Beide  abonnementen ondersteunen het Office 365 basispakket voor bedrijven in combinatie met  active directory- integratie en 24/7 ondersteuning en licentierechten voor toegang tot lokale implementatie van Exchange Server, SharePoint Server en Lync Server.

Met het abonnement van 14,25 euro kan u ook inhoud die is gemaakt in de desktopversies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote online met Office Web Apps bekijken, bewerken en delen.

Uitgebreide abonnementen voor ondernemingen
Het uitgebreide Office 365 abonnement van 22,75 euro per gebruiker/maand omvat het Office Professional Plus pakket: de meeste recente desktop versie van de Office-suite in combinatie met de Office Web Apps, volledig geïntegreerd met de andere Office 365 cloud toepassingen.
Wil u ook uitgebreide telefoniefuncties, dan neemt u best het abonnement van 25,50 euro per gebruiker/maand. Met  een lokale versie van  Microsoft Lync 2010 kan u uw  traditionele  IP PBX-systeem vervangen en uitbreiden met rijke beschikbaarheidsinfo, chat en conferencing.

Hulp nodig bij bij de keuze van een abonnement? Schakel dan een  Microsoft-partner   in om u te adviseren. Zoek meteen een IT-specialist op

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business