Nieuws

Nexus 5 32 GB binnenkort in Benelux beschikbaar

De Nexus 5 16 GB is al enkele maanden bij ons beschikbaar, maar vanaf februari kan je in België en Nederland ook de 32 GB-versie aanschaffen.

De Nexus 5 van Google en LG werd eind oktober gelanceerd en de 16 GB-versie was kort daarna reeds beschikbaar in België en Nederland. Vanaf februari zal ook de 32 GB-versie bij ons worden verkocht.

Deze week is de Nexus 5 32 GB opgedoken in een aantal lokale webwinkels, waaronder Vanden Borre en Cooblue, met een verwachte leverdatum vanaf 6 februari. Zowel de zwarte als de witte versie zullen worden aangeboden en de prijs begint vanaf 449 euro. Dat is 50 euro duurder dan de 16 GB-versie.

[related_article id=”158901″]

De Nexus 5 werd na de lancering overal goed ontvangen en ook wij waren erg onder de indruk van dit toestel, met name door zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De smartphone beschikt over een 5 inchscherm met Full HD-resolutie, en heeft een 2,26 GHz Snapdragon 800-processor en 2 GB RAM aan boord. Omdat de Nexus 5 afkomstig is uit de stal van Google, draait hij op het meest recente Android 4.4 KitKat en zijn snelle updates ook in de toekomst gegarandeerd.

Een belangrijk minpunt is echter dat het geheugen niet uitbreidbaar is. Er is op het toestel geen ruimte voorzien voor een microSD-kaartje. Net daarom kan de introductie van een 32 GB-versie een argument zijn om gebruikers die nog twijfelden toch over de streep te halen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business