Nieuws

Acer onthult nieuwe laptopreeks: Aspire V Nitro

Acers nieuwste reeks van laptops belooft heel wat grafische kracht te bezitten, en is uitgerust met een speciale, stofvernietigende ventilator.

Aspire V Nitro: zo luidt de naam van de nieuwste reeks ultrabooks van Acer. De laptops, die vanaf het derde kwartaal van dit jaar bij ons beschikbaar zijn, bestaan in een aantal verschillende smaken maar zijn allemaal te verkrijgen als 15 inch- of 17 inchvariant. Vlaggenschip van de reeks is de Aspire V Nitro Black Edition, een toestel dat volgens Acer vlot overweg moet kunnen met games.

Alle V Nitro-toestellen zijn voorzien van een full HD-aanraakscherm (1920 x 1080) met een (als we ons op de gewone V-reeks mogen baseren) uitstekende kijkhoek en een verlicht toetsenbord. De buitenkant van de toestellen is afgewerkt in metaal. Het binnenwerk verschilt al naargelang het model. Alle exemplaren zijn wel voorzien van een Intelprocessor en een Nvidia GeForce grafische kaart. Het beste model is uitgerust met een GTX 860M-GPU.

[related_article id=”161563″]

De hardware moet een aangename temperatuur behouden dankzij een speciale uit metaal vervaardigde ventilator. Die kan je manueel in een hogere versnelling schakelen wanneer nodig, en zou volgens Acer de binnenkant van de laptop stofvrij moeten houden.

De toestellen zijn optioneel voorzien van een blu-raystation. Wie films liever digitaal binnenhaalt krijgt tot 1 TB aan opslagruimte. Is snelheid de prioriteit, dan kan je kiezen voor een SSD met een capaciteit van 265 GB.

Een prijs onthult Acer nog niet, maar volgens PC World zal de goedkoopste 15 inchlaptop uit de reeks 699 euro kosten, terwijl de 17 inch-black-edition voor een adviesprijs van 999 euro de jouwe wordt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business