Nieuws

OnePlus voert uitnodigingensysteem af

OnePlus maakt permanent komaf met een vervelende uitnodigingssysteem voor de OnePlus 2, niet toevallig net voor de feestdagen.

Voel je vereerd: van OnePlus mag je zowaar de OnePlus 2 kopen, en dat zonder uitnodiging. Zelf hebben we het niet hoog op met de marketingstunt die een dergelijk uitnodigingsysteem is. 349 euro is nog altijd een bom geld en fabrikanten zouden jouw daarom meten smeken, in de plaats van omgekeerd.

Voortaan is de OnePlus 2 dus online te koop zoals iedere smartphone. Of je er 349 euro aan moet geven is een andere zaak. Wij vonden deze tweede editie van de OnePlus weliswaar degelijk, maar zeker niet indrukwekkend. Wil je echt een OnePlus kopen, dan geniet de veel interessantere OnePlus X onze voorkeur. OnePlus wil je geld voor de X helaas wel enkel aanvaarden na het voorleggen van een uitnodiging.

Geen zin om achter invites aan te hollen? Dat is geen ramp. Het biedt merk niet meer dezelfde ongeziene prijskwaliteitverhouding van de eerste OnePlus, en je doet er in deze eindejaarsperiode niet slecht aan om ook een naar promoties voor toestellen van andere fabrikanten te kijken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business