Nieuws

Beelden OnePlus 5T gelekt: minimale schermranden

De OnePlus 5T wordt dit najaar onthuld. Gelekte beelden bieden een eerste blik op de Chinese smartphone.

Volgens geruchten wordt de OnePlus 5T dit najaar gelanceerd. Toch krijgen we nu al een idee van hoe het toestel er uitziet dankzij gelekte beelden. Uit de afbeelding blijkt dat de OnePlus 5T een scherm heeft dat bijna volledig van de ene naar de andere kant van het toestel loopt. De schermranden aan de linker- en rechterzijde zijn bijgevolg erg klein. Bovendien ziet het er naar uit dat het toestel 2,5D-gebogen glas heeft, net zoals de iPhone 8.

Evan Blass van Venturebeat tweette de foto van de bovenste helft van de OnePlus 5T. De foto geeft een idee van hoe het volledige toestel eruit ziet, maar laat een belangrijk detail achterwege: heeft de OnePlus 5T een audiojack? Voorlopig is het onmogelijk om deze vraag te beantwoorden.

https://twitter.com/evleaks/status/924969144474357760

Mensen zijn niet alleen een afbeelding van de OnePlus 5T op het spoor gekomen; ook de specificaties en lanceringsdatum kan je op het internet vinden. Zo deelt GizChina een screenshot van Antutu Benchmark, waarop te zien is dat de smartphone een Qualcomm Snapdragon 835 en Adreno 540 bevat. Het scherm heeft een resolutie van 1.080 bij 2.160 pixels en de camera’s maken 20 MP-foto’s. De OnePlus 5T komt met Android 8.0 en heeft 8 GB RAM.

In een ander artikel van GizChina kan je de datum voor het lanceringsevent zien staan. Op een foto van een slide staat duidelijk dat het event op 16 november plaatsvindt. Wanneer de verkoop van de OnePlus 5T juist start, is jammer genoeg onleesbaar gemaakt. Wel is zeker dat deze datum zich eveneens in november bevindt.

AndroidmobieloneplusOnePlus 5T

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN