Nieuws

Deze nieuwe lamp van Dyson past zich aan je omgeving aan

Je kan de Dyson Lightcycle Morph op vier verschillende manieren gebruiken.

Dyson heeft een nieuwe lamp. Deze keer gaat het niet om een bureaulamp maar om een stalamp die geschikt is voor elke kamer in je huis. De nieuwe Lightcycle Morph past zich namelijk aan aan het daglicht en de omgeving waarin hij staat te schitteren.

Dyson Lightcycle Morph

We kennen Dyson allemaal van hun superieure stofzuigers. Maar ook de zoon van James Dyson kent er wat van. De man is de technicus achter de nieuwe Lightcycle Morph. Concreet zorgt de led-lamp ervoor dat het licht altijd aangenaam is voor de ogen. Volgens Dyson zelf zou de led-lamp 60 jaar meegaan zonder dat ze in kwaliteit of temperatuur zou inleveren.

Dankzij een draaibare wervelarm is het mogelijk om de lamp op vier verschillende manier te gebruiken. Kaarsrecht of met hoekjes, kantjes als accentverlichting voor een foto of schilderij.

Voor ouderen

Ook voor ouderen lijkt de Lightcycle Morph dé ideale lamp te zijn. Ze bezit namelijk een modus die zich speciaal naar ouderen richt. De gebruiker kan via de bijhorende mobiele app zijn leeftijd ingeven en de Morph zal zijn licht bijstellen. Hoe ouder de gebruiker is, hoe feller het licht zal worden.

Verder kan je via die bijhorende app ook verschillende scenes instellen en de helderheid aanpassen bij een relaxmodus of bijvoorbeeld wanneer je wakker wordt.

“Dyson Lightcycle Morph heeft als doel het gebruik van kunstmatige verlichting tegen te gaan.”

En daarom ontwikkelde Jake Dyson deze Morph lamp die zich op een intelligente wijze aanpast aan de omgeving en zo goed mogelijk het natuurlijk daglicht gebruikt en nabootst. Op die manier heb je het juiste licht op het juiste moment, laat Jake nog weten.

Specs

Wat kan de nieuwe lamp van Dyson nog meer? In de voet van de lamp zit een USB-C aansluiting waardoor je je smartphone kan opladen. Verder is de Morph beschikbaar in zwart en zilver. De bureauversie kost 549 euro en de stalamp kost je 749 euro.

Geïnteresseerd in deze knappe lamp? De Moroph is nu beschikbaar in de webshop van Dyson.

Dyson
Zoon Jake Dyson is de hoofdtechnicus achter deze slimme lamp.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business