Nieuws

Profielfoto Spotify aanpassen kan nu in iOS en Android

Spotify
Het is de week van Spotify. Na aanpassingen aan het homescreen kan je nu ook je profielfoto en naam aanpassen in de officiële applicatie.

Spotify krijgt tegenwoordig vaak handige updates. Deze week komt de Zweedse muziekstreamingdienst al met een nieuwe update. Die maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier je profielfoto aan te passen op het platform.

Profielfoto Spotify

De mogelijkheid om je profielfoto en naam aan te passen in Spotify is al jaren een van de meest gevraagde functies. Sinds deze week geeft de dienst daar gehoor aan. Gebruikers die de officiële app voor Android, iOS of desktop gebruiken kunnen dat nu gemakkelijk via de instellingen aanpassen.

Als je de nieuwste update hebt gehad tik je op het instellingenwieltje. Van daaruit kies je voor je profiel en zal je meteen ook de nieuwe mogelijkheden zien. Nu kan eindelijk die oude profielfoto weg en kan je ook je naam aanpassen indien nodig. De verandering zal meteen ook doorgevoerd worden.

Homescreen

Deze week vernieuwde Spotify ook al zijn homescreen in de mobiele app. Vanaf nu krijgen gebruikers bovenaan 6 aparte lijsten, albums of artiesten te zien waarvan de app denkt dat je die graag zou luisteren. De muziek wordt dus aangeboden op basis van het luistergedrag van de gebruiker. Dat aanbod verandert doorheen de dag.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business