MacBook Air

Volgens verschillende bronnen zou Apple volgende week een nieuwe MacBook Air 2020 gaan laceren.

De Amerikaanse website MacRumors heeft van een anonieme bron tips ontvangen die menen dat Apple volgende week een nieuwe MacBook Air zal onthullen. De bron die MacRumors aangeeft lijkt zeer betrouwbaar te zijn aangezien deze vorig jaar al alles juist had kunnen lekken.

Apple MacBook Air

Deze week heeft diezelfde bron dus weer van zich laten horen. Volgens hem/haar zal de iPhonebouwer ondanks de Covid-19-crisis toch een nieuw product onthullen: een nieuwe MacBook Air 2020.

Helaas heeft de bron verder weinig tot geen details vrijgegeven. We weten dus niet hoeveel de nieuwe MacBook Air 2020 kost. De bron gaf wel duidelijk aan dat de nieuwe Air in het tweede kwartaal zou gelanceerd worden. Toch denkt men dat die lancering eerder zal plaatsvinden omdat Apple naar gewoonte nieuwe producten lanceert in maart. Althans, dat deed het toch voor de laatste vijf jaar.

iPhone 9/iPhone SE 2

Dus wel een nieuwe MacBook Air, maar geen iPhone 9? Inderdaad. Vorige week kwamen we al via geruchten te weten dat Apple’s – onaangekondigde – iPhone-event afgelast wordt. Ook hier gaat het natuurlijk maar om anonieme bronnen en is niets zeker. De iPhonebouwer had het event zelfs nog niet aangekondigd, de kans was dus sowieso al redelijk klein.

De vraag is nu of Apple dan wel een nieuwe Air zal lanceren? Of gaat het bedrijf voor een all-in-one oplossing en krijgen we meteen ook de nieuwe – betaalbare – iPhone 9 of iPhone SE 2 te zien? Wie zal het zeggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here