Nieuws

Apple onthult nieuwe Powerbeats 4 voor 150 euro

Powerbeats 4

De Powerbeats 4 zijn geen verrassing. Al een tijdje geleden kwamen we via afbeeldingen in iOS 13 te weten hoe ze er gingen uitzien en in de Verenigde Staten lagen de nieuwe sport earbuds van Beats al in de winkel nog voor ze officieel aangekondigd waren. Vandaag heeft Apple ze dan eindelijk officieel gelanceerd.

Apple Powerbeats 4

Zoals we van de Powerbeats gewoon zijn heeft ook de 4e generatie de typische nekband. Die maakt het voor sporters mogelijk om de earbuds stabieler te houden en minder gemakkelijk kwijt te spelen. En aan dat concept lijkt niets gewijzigd buiten het feit dat de draad nu achterdoor loopt en niet vooraan het oor.

De nieuwe Powerbeats kunnnen nu de volle 15 uur luistertijd mee. Dat is een verschil van 2 uur met de 3e generatie. En net zoals bij de Powerbeats Pro hebben deze earbuds een IPX4 rating die ervoor zorgt dat de oortjes zweet- en waterresistent zijn.

“Hey Siri”

Verder bevatten de nieuwe earbuds Apple’s recente H1 chip die ook in de Airpods zit. Zo kan je met je iPhone snel koppelen en wordt ook Siri ondersteund door de nieuwe Powerbeats 4.

Qua audiokwaliteit zouden de Powerbeats 4 hetzelfde moeten klinken als de Powerbeats Pro die volgens velen zijn uitgeroepen tot de beste draadloze earbuds op de markt. Althans als het over de audiokwaliteit gaat natuurlijk.

Beschikbaarheid

De Powerbeats 4 komen in het wit, zwart en rood en zullen zo’n 150 euro kosten. Net zoals bij andere Apple-producten laad je de Powerbeats op met Lightning die meegeleverd in de doos zitten. Volgens het bedrijf zijn de nieuwe earbuds vanaf 18 maart beschikbaar bij Apple en retailers die het merk verkopen.

Powerbeats 4
De draad loopt nu achter het oor i.p.v. ervoor.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business