Nieuws

Streamingdienst Popcorn Time is terug van weggeweest

Popcorn Time
Het bekende gratis alternatief voor Netflix 'Popcorn Time' is weer terug. Door de verspreiding van het coronavirus hebben de makers nu versie 4.0.

Het gratis alternatief voor videostreaming Popcorn Time is weer helemaal terug van weggeweest. De makers achter het platform spelen in op de toename van burgers die thuis zitten door de verspreiding van het coronavirus.

Popcorn Time vs. Netflix

Popcorn Time is in principe de illegale versie van het betalende Netflix. Op het Twitter-account van de dienst liet het platform weten dat de nieuwe versie 4.0 vanaf nu beschikbaar is om te downloaden.

https://twitter.com/popcorntimetv/status/1239922137533734921

Het gratis Netflix-alternatief werd in 2014 gelanceerd en werd in een mum van tijd een enorme hit op internet. Omdat platformen als The PirateBay minder aantrekkelijk werden stapten gebruikers over op PT. Door de jaren heen werd de dienst talloze keren stopgezet of verplaatst omdat de filmindustrie achter de makers ging.

In principe werkt de applicatie heel eenvoudig. De makers hebben achter de dienst BitTorrent gestoken om de films te downloaden. Aan de voorkant hebben ze er een dan een Netflix-gelijke interface over gegoten zodat het voor gebruikers gemakkelijker is om films terug te vinden.

Popcorn Time

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business