Nieuws

Amazon introduceert binnenkort gebruikersprofielen voor Amazon Prime

gebruikersprofielen
Over niet al te lange tijd is het ook bij Amazon mogelijk, om meerdere gebruikersprofielen aan te maken. Eerder gingen Netflix en Disney Plus de streamingsdienst al voor.

Na de komst van Amazon naar Nederland en België is er nu weer goed nieuws van de Amerikaanse online winkel, binnenkort kun je namelijk meerdere gebruikersprofielen aanmaken voor Amazon Prime video.

Zes profielen

Je kunt maar liefst zes gebruikersprofielen aanmaken in de streamingsdienst, en wist je dat je Amazon Prime video al voor 2,99 euro per maand kunt krijgen? Lees hier meer over deze fantastische deal. Terug naar de profielen, Amazon is dus druk bezig met deze nieuwe functie zodat je over een tijdje met het hele gezin gebruik kunt maken van Prime.

Speciaal voor kinderen

Volgens geruchten is het ook mogelijk om de gebruikersprofielen te personaliseren. Zo kun je een van de accounts specifiek voor kinderen instellen. Het mooie hieraan is dat er geen volwassen suggesties worden gegeven, zo is er geen keuze uit gewelddadige of enge series en films. En er kan dus nooit verwarring ontstaan, wiens favoriete series waar te vinden zijn. Net als bij Netflix krijg je ook bij Prime een selectie van aangeraden series en films te zien, zie je een lijst van wat je eerder hebt bekeken en kun je een kijklijst aanmaken van wat je nog zou willen zien. Het instellen van meerdere profielen kan via de app, de Chromecast of de computer. Het is nog niet mogelijk om een eigen avatar aan te maken in Prime video.

De nieuwe functie is dus nog wel in ontwikkeling en zodra hij wordt uitgerold, gebeurt dit eerst in de Verenigde Staten. Wanneer het bij ons mogelijk is om meerdere gebruikersprofielen in te stellen, is nog niet bekend. We hopen dat Amazon hier wat vaart achter zet, aangezien we dat nu in de coronacrisis wel goed kunnen gebruiken.

Bekijk hier een selectie uit het aanbod op Amazon Prime video.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business