Nieuws

Planet Computers brengt Astro Slide uit met sterke specificaties

Astro Slide
De Astro Slide is een moderne combinatie van een Android-smartphone en een PDA.

Planet Computers is erin geslaagd zijn crowdfunding via Indiegogo te voltooien. Daarmee kon het bedrijf zijn langverwachte Astro Slide eindelijk in productie brengen. Het nieuwe vlaggenschip is een combinatie van een smartphone met een PDA. Een robuust toestel met evenwaardige specificaties die je mogelijk wel kunnen overtuigen.

De Astro Slide heeft om te beginnen een fysiek toetsenbord en een 6.53 inch touchscreen dat je omhoog kan glijden. Net zoals je dat ooit met een PDA deed. Planet Computers heeft daarvoor een RockUp mechanisme gebruikt dat overal tegen moet kunnen.

Astro Slide

Planet Computers: Astro Slide

Zoals je op de afbeeldingen kan zien kan je van de smartphone dus een soort mini computer maken. Je krijgt een volwaardig QWERTY-toetsenbord en kan je handelingen combineren met het touchscreen. Wil je bijvoorbeeld bellen? Dan steek je het toetsenbord netjes terug. Net zoals vroeger dus!

Of het nu een smartphone of een PDA is, dat maakt niet meer uit. Het toestel is robuust en ziet er – laat ons eerlijk zijn – best goed uit. De Astro Slide draait op Android 10 en ondersteunt WiFi 6 en 5G. Vanbinnen vinden we een MediaTek Dimensity 1000 chipset terug met extra 5G-power.

Qua camera’s vinden we achteraan een 48-megapixel sensor en een selfiecamera waarvan de kwaliteit niet geweten is. Verder heb je 6GB RAM, eSIM, dual-SIM en 128 GB ROM dat uit te breiden is via MicroSD.

Kostprijs

Zoals gezegd werd de Astro Slide mogelijk gemaakt via een crowdfunding op Indiegogo. Toch blijkt het bedrijf goed op weg om in maart 2021 de Astro Slide op de markt te kunnen brengen. Wie graag nu al koopt kan dat met een startprijs van 491 dollar.  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business