WhatsApp

WhatsApp voor iOS gebruikers kunnen nu ook gebruik maken van het snelle deelmenu in iOS 13 om gemakkelijker foto's en video's te delen.

Het is vanaf nu gemakkelijker om vanuit iOS iets te delen in WhatsApp. De chatapp heeft nu een eigen snelle deelknop in de bovenste laag van het iOS-deelmenu. Dat maakt het gemakkelijker om afbeeldingen, video’s of berichten vanuit een app in WhatsApp te delen.

WhatsApp snelle deelknop

Je kent het deelmenu van iOS mogelijk wel. Een van de nieuwere functies in iOS 13 is het suggestiegedeelte in dat deelmenu. Die suggesties zijn vaak van eigen iOS apps, waardoor vaak alleen mail of berichten ertussen staat. Nu heeft ook Facebook ervoor gezorgd dat het als een suggestie kan worden aangeboden in dat deelmenu.

Wat wil dat nu zeggen? Concreet betekent het dat gebruikers nu sneller – in twee tikken – iets kunnen delen via WhatsApp. De eerste tik om het deelmenu te openen en de tweede tik om rechtstreeks in de chatapp te gaan delen.

Facebook is zijn iOS versie van de chatapp niet vergeten. In maart gaat het al om de tweede grotere nieuwe functie na de ondersteuning van een nachtmodus.

Gerelateerde artikelen

Dark Mode in WhatsApp voor iOS en Android officieel beschikbaar

Na lang wachten heeft WhatsApp officieel een donkere modus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here