Charge 4

Fitbit heeft zijn nieuwe Charge 4 geïntroduceerd. Een kleine tracker boordevol handige functies.

Fitbit presenteert vandaag het nieuwste lid binnen zijn familie van trackers, Fitbit Charge 4. Met de meest geavanceerde combinatie van sensoren en functies, inclusief ingebouwde gps en Spotify, levert de de nieuwe Charge precies wat je verlangt van een gezondheids- en fitnesstracker.

“Om onze gebruikers te helpen bieden we een gratis proefversie van Fitbit Coach aan.”

Fitbit Charge 4

De tracker bevat essentiële slimme functies, tot 7 dagen batterijduur en wordt geleverd in een waterbestendig, gestroomlijnd design voor een laagdrempelige prijs. Charge 4 bevat de recentste innovatie op het gebied van hartgezondheid: ‘minuten in actieve zones’, een nieuwe, gepersonaliseerde standaard op basis van leeftijd en hartslag in rust, om iedere activiteit te meten waarvan je hartslag omhoog gaat, van fietsen tot yoga. Met minuten in actieve zones meet je de tijd die je in elke hartslagzone doorbrengt, met een wekelijks doel van 150 minuten.

Charge 4

Betere slaap

Slaap is een kritische component voor het behoud van de algemene gezondheid en welzijn en het verbeteren van immuniteit. De belangrijkste slaapfuncties van Fitbit zijn dan ook allemaal inbegrepen bij Charge 4 om je te helpen je slaap te begrijpen en te verbeteren.

Smart Wake (binnenkort beschikbaar), voorheen alleen beschikbaar op watches van Fitbit, maakt gebruik van machine learning om je op een optimaal moment te wekken.

Slaapscore geeft dan weer een beter inzicht in je slaap doordat je dagelijks de kwaliteit van je slaap kunt bekijken, nu ook beschikbaar direct vanaf je pols bij de nieuwe Charge. En bovenop al die leuke nieuwe functies is de Charge 4 ook in staat om het zuurstofgehalte in je bloed te analyseren.

Charge 4

Extra

De nieuwe Charge 4 is nu ook voorzien van Spotify Control, meldingen van sms’en, agenda en andere apps. En als je een Android smartphone bezit kan je natuurlijk gebruik maken van Fitbit Pay en demp je alle notificaties met de ‘do not disturb-mode’ van Fitbit.

Prijzen en beschikbaarheid

De pre-order van de en Charge 4 (en Special Edition) start vanaf vandaag via Fitbit.com. In winkels en online zijn ze wereldwijd vanaf april 2020 te koop. Charge 4 is verkrijgbaar voor €149,95 in zwart, palissander en staalblauw. De Special Edition is verkrijgbaar voor €169,95. Bij de Special Edition is een exclusieve granieten reflecterende/zwarte geweven band toegevoegd en een klassieke zwarte band om gemakkelijk te kunnen wisselen tussen een trainings- of een formelere uitstraling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here