iPhone SE2

Op Twitter verscheen deze week nieuwe informatie rond de lancering van de Apple iPhone 9.

Volgens een gerucht dat van YouTuber Jon Prosser op Twitter komt zou Apple zijn langverwachte iPhone 9 of iPhone SE 2 midden april onthullen. Volgens Prosser zou dat rond 15 april zijn en stelt het bedrijf zijn nieuwe iPhone dan te koop vanaf 22 april. De nieuwe iPhone is de opvolger van de iPhone SE waar heel wat mensen fan van waren omwille van de grootte.

Apple iPhone 9

Zoals vermeld komen die data van YouTuber Jon Prosser. Op Twitter laat hij weten dat deze informatie rechtstreeks van een vergadering bij Apple komt. Daar zouden ze de datum voor de lancering niet willen vastleggen om flexibel te kunnen inspelen op de coronapandemie.

Eerder deze week liet 9to5Mac al weten dat het medewerkers was opgevallen dat veschillende electronicawinkels hoesjes hadden binnengekregen voor een iPhone met een 4,7” inch scherm. Die normaal gepland stond voor verkoop vanaf 5 april, al stak COVID-19 daar natuurlijk een stokje voor.

Klein maar fijn

Net zoals de eerste generatie van de iPhone SE hopen nu heel wat gebruikers dat Apple terug gekozen heeft voor een kleiner toestel. En als we de hoesjes mogen geloven zou het ontwerp van de iPhone 8 worden overgenomen maar dan met de A13 chipset van de huidige iPhone 11. Maar vorige maand kwamen we ook te weten dat er mogelijk een iPhone 9 Plus zit aan te komen. Dat ondervond men aan de broncode van de toekomstige iOS 14.

Hoe dan ook, we houden het in de gaten. De iPhone 9 wordt dus mogelijk rond 15 april gelanceerd.

iPhone 9
Dit zou de iPhone 9 kunnen worden.

Gerelateerde artikelen

Apple iPhone SE 2 zal 489 euro kosten

En krijgt de behuizing van de iPhone 8 in combinatie met de nieuwe A13 chipset.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here