iPhone SE

Via een hoesje in de Apple Store kwam 9to5Mac te weten dat de betaalbare iPhone die deze maand uitkomt de naam iPhone SE zal dragen.

Begin deze week kwamen we via Twitter te weten dat de kans groot is dat Apple zijn iPhone 9/iPhone SE rond 15 april gaat uitbrengen. Vandaag heeft de Apple Store een tipje van de sluier gelicht; de naam van de nieuwe betaalbare/kleinere iPhone luidt iPhone SE. Er komt dus geen twee achter te staan, het toestel krijg gewoon dezelfde naam.

iPhone SE
De originele iPhone SE

Apple iPhone SE

Je vraagt je nu misschien af hoe dat in godsnaam is kunnen gebeuren. In de online Apple Store kan je ook iPhone Accessoires kopen. Daar vonden mensen van 9to5Mac een hoesje van Belkin terug dat splinternieuw is. Het hoesje is gemaakt voor de iPhone SE, 7 en 8. Eerder deze week kwamen we ook al te weten dat heel wat winkels in de V.S. nieuwe ladingen met accessoires binnenkregen voor een iPhone met een 4.7-inch scherm.

Dat verhaal lijkt dus best wel te kloppen. Nu we – bijna – officieel weten hoe de nieuwe iPhone gaat heten moeten we het nog even over de specificaties hebben. Naar verwachten zal het toestel verkrijgbaar zijn in wit, zwart en rood met 64, 128 of 256GB. De nieuwe SE zou ook de recente A13 processor aan boord hebben die we in de iPhone 11-reeks terugvinden.

Kostprijs

Net zoals bij de originele iPhone SE verwacht men dat de kostprijs rond de 400 euro zal liggen. Vermoedelijk zal de prijs van de iPhone SE 2020 in België zo’n 489 euro bedragen. We zullen dus nooit een iPhone 9 te zien krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here