Nieuws

Logitech profiteert mee van groei in telewerken door pandemie

logitech streamcam
De verkoop van Logitech-producten steeg mee met het aantal thuiswerkers.

De verkoop van toetsenborden, webcams, tablets en andere videomeetingtools van Logitech zijn de hoogte in gegaan als een gevolg van het stijgend aantal thuiswerkers door de coronapandemie. Dat laat het bedrijf zelf weten in een financieel rapport.

Logitech en de telewerkers

Vooral mensen die eerder nog niet thuiswerkten hadden nood aan nieuwe apparatuur. Leraars hadden webcams nodig om lessen op te nemen of meetings te organiseren met hun leerlingen, zelfs dokters stapten over op digitale manieren en kochten daarvoor hun materiaal aan bij Logitiech.

De verkoop van webcams, camera’s en software van Logitech steeg met 60 procent tegenover dezelfde periode vorige jaar. Terwijl toetsenborden, tablets en accessoires hun verkoopcijfer zagen verdubbelen tegenover vorig jaar. In totaal verkocht Logitech 13.6 procent meer producten dan in dezelfde periode vorig jaar.

Niet alleen bij Logitech zagen ze deze positieve trend. Wereldwijd steeg de verkoop van techgerelateerde producten waarbij o.a. webcams overal uitverkocht waren. Waar heel veel bedrijven het moeilijk hebben in deze onzekere periode zijn er dan weer anderen die er goed hun brood mee verdienen. Er zullen altijd winnaars en verliezers zijn!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business