Nieuws

Polestar in zee met Duitse Plugsurfing voor 200.000 compatibele laadpalen

Plugsurfing Polestar
De eerste modellen zullen binnenkort arriveren. Dus versterkt Polestar zijn samenwerking met Plugsurfing in Europa voor een uitgebreid laadpaalnetwerk.

Polestar kondigt een samenwerking aan met Plugsurfing in Europa. Op die manier wil het merk het openbare laadgemak van elektrische voertuigen verbeteren voor de eerste Polestar 2-klantenleveringen, die gepland zijn voor de komende maanden. De overeenkomst betekent voor Polestar een nieuwe stap in de operationele modus.

Plugsurfing & Polestar

Plugsurfing is een van oorsprong Duits bedrijf dat al een aantal jaren actief is op de Europese laadpaalmarkt. Het bedrijf brengt alle (of toch zoveel mogelijk) laadpaalsystemen bij elkaar en maakt een overzicht via zijn eigen mobiele applicatie. Daarvoor werkt het bedrijf nauw samen met aanbieders zoals Allego, Innogy, EnBW en Vattenfall.

Naast het gebruiksgemak, is ook het gemak waarmee je kan laden in het buitenland een groot voordeel van het Plugsurfing-partnership. Vaak heb je een buitenlandse bankrekening of een lokaal mobiel telefoonnummer nodig om in het buitenland te kunnen laden, Plugsurfing neemt die eisen volledig weg.

Met meer dan 195.000 compatibele EV-laadpunten in Europa biedt Plugsurfing een gemakkelijke laadoplossing aan, zowel voor het laden als het betalen aan verschillende openbare laaddiensten.

RFID-kaartje waarmee je kan opladen.

RFID-plug

Dankzij de RFID-plug, die standaard bij elke nieuwe Polestar 2 in Europa wordt geleverd, hoeven eigenaren minder apps te installeren, minder accounts aan te maken en zijn ze verlost van de vele authenticatieprocessen van de verschillende laaddienstleveranciers. Klanten kunnen met een account bij het Duitse platform profiteren van één betalings- en authenticatieoplossing.

Google Maps dat geïntegreerd is in de Polestar 2, via het Android-infotainmentsysteem, is geoptimaliseerd voor elektrisch rijden. Om Polestar-rijders extra gebruiksgemak te bieden, worden ze bij ontvangst van hun Polestar 2 geïnformeerd over de laadinfrastructuur en specifiek hoe de Plugsurfing-oplossing te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business