Nieuws

Sony onthult PlayStation 5-games op 11 juni

Sony Playstation 5
Gisterenavond heeft Sony een nieuwe uitnodiging gelanceerd voor een event waarop het mogelijk de PlayStation 5 launch games gaat voorstellen.


Normaal ging Sony eerder deze maand al de nieuwe Playstation 5 launch-games gaan tonen aan de wereld. Maar door de onrust in de Verenigde Staten rondom de BLM-protesten stelde de spelconsolegigant het evenement uit. Via een nieuwe advertentie communiceert Sony dat het op 11 juni (nu donderdag) dan toch de games (en misschien een tipje van sluier) zal lichten.

Sony PlayStation 5

De advertentie verscheen voor het eerst op gaming-platform Twitch. Daarop zien we een nieuwe DualSense-controller met een uitnodiging om Sony vanaf 22 uur bij te voegen op het online event. PlayStation 5-fans kunnen nu dus écht uitkijken naar een event waarbij Sony eindelijk de games gaat onhullen die bij de lancering van de PS-5 beschikbaar zullen zijn.

Heel wat gamers wachten daar al maanden op. Toen Sony liet weten de onthulling uit te stellen wegens de onrust in de V.S. waren heel wat fans daar ook niet mee gediend. In ieder geval zijn we nu zeker.

Sony heeft wel niets laten vallen over wat het precies gaat tonen. Buiten een slogan met ‘the future of gaming’ weten we niets.

ontspanningplaystation 5slider

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen