Nieuws

Xiaomi Mi Curved monitor nu ook beschikbaar in België

Xiaomi Mi Curved
De Xiaomi Mi Curved gaming monitor komt eindelijk naar België en Nederland.

Deze week heeft Xiaomi – zoals beloofd – heel wat nieuwigheden aangekondigd voor de Benelux op zijn eigen Product Ecosystem Launch. Daarbij werd ook de Mi Curved gaming monitor gelanceerd die al een tijdje in Azië beschikbaar was. Het gaat om een 34 inch monitor met een resolutie van 3440 op 1440 pixels met AMD FreeSync-ondersteuning. En dat allemaal voor 399 euro.

Xiaomi Mi Curved monitor

De Mi Curved is bedoeld als een gaming-monitor en heeft een 144Hz-paneel. Zoals gezegd heeft het toestel FreeSync-ondersteuning en bevat het twee HDMI 2.0-poorten, twee displayport-poorten en één 3,5mm-poort. Bij aankoop van de Mi Curved krijg je een displayport-kabel meegeleverd.


Het leuke aan de Mi Curved is ook dat de poot is voorzien om hem gemakkelijk in hoogte te stellen, te kantelen en zelfs te draaien. Je krijgt ook alles meegeleverd om de monitor aan de muur op te hangen.

De Xiaomi Mi Curved Gaming monitor komt dus ook naar België binnenkort, het bedrijf noemde geen officiële leverdatum maar daar gaan we naar verwachting niet te lang op moeten wachten.

Xiaomi Mi Curved Monitor Gaming

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business