Nieuws

Gerucht: Galaxy Buds Live krijgen noise cancelling

Een advertentie voor de Galaxy Buds Live van Samsung doet uitschijnen dat de oortjes een noise cancelling-functie zullen krijgen.

Twee weken geleden kregen we al de eerste beelden te zien van de Galaxy Buds Live, die werden uitgelekt door de bekende Samsung-lekker Evan Glass. De nieuwe draadloze oortjes van Samsung vallen vooral op door hun boonachtige vorm. Ook zouden ze een microfoon aan de buitenkant krijgen voor telefoonoproepen, en betere speakers. Gizmodo UK en Evan Glass lanceerden toen al het gerucht dat de Galaxy Buds Live noise cancelling zouden krijgen.

Een advertentievideo die Walking Cat heeft uitgelekt op Twitter lijkt die eerdere geruchten te bevestigen. In de zeer korte advertentie zien we ten eerste dat de oortjes in drie kleuren zullen verschijnen. Wit, zwart, en een bronzen kleur die we ook al zagen in promomateriaal voor de Galaxy Note 20. De video eindigt met een slogan “Keep the noise out. Let the sound in.” Een link naar noise cancelling is dan natuurlijk snel gelegd. Gezien deze functie tegenwoordig in zowat alle premium oortjes aanwezig is, zou het ons ook verbazen moest Samsung dit niet inbouwen.

https://twitter.com/h0x0d/status/1284127749930532864

Nog geen releasedatum

Uiteraard dienen we op te merken dat dit allemaal nog slechts pure geruchten zijn. Samsung heeft zelf nog maar heel weinig informatie over de Galaxy Buds Live, die de opvolger zijn van de Galaxy Buds Plus. Zo weten we bijvoorbeeld nog helemaal niet wanneer de oortjes zouden moeten verschijnen. Gezien er al informatie en promomateriaal aan het uitlekken, wat bij zowat productlancering van Samsing gebeurt, zou die aankondiging er wel eens snel kunnen komen.

We durven vermoeden dat dit tijdens het evenement Galaxy Unpacked zal gebeuren, dat Samsung op 5 augustus via een livestream uitzendt. Tijdens het lanceringsevenement stelt Samsung ook nog de Galaxy Note 20-reeks voor, een nieuwe vouwbare smartphone Galaxy Z Fold, een nieuwe 5G-uitgave van de Galaxy Z Flip en waarschijnlijk ook nog de tablet Galaxy Tab S7. Veel dus om naar uit te kijken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business