Google Nest

Eigenaars van een Google Nest thermostaat met foutcode w5 krijgen van het bedrijf een vervangtoestel indien de oplosser niet genoeg is.

Advertentie

We gaan even terug naar een jaar geleden. Een aantal eigenaars van de laatste Google Nest thermostaat, de slimme thermostaat van het gelijknamige bedrijf, krijgen een vage melding te zien op hun toestel. Het gaat om foutcode w5 waarbij de Nest thermostaat geen verbinding meer kan maken met wifi. Nogal lastig, aangezien het een belangrijk onderdeel van de Google Nest is.

Google Nest thermostaat

Deze week heeft Google officieel laten weten dat het probleem gekend is bij hen en dat klanten in bepaalde gevallen een vervangtoestel zullen krijgen. Dat heeft de zoekmachinegigant laten weten aan Android Police.

Volgens het bedrijf gaat het maar om een klein aantal gebruikers die de w5-foutcode te zien krijgen. De reden? Die wordt niet aangegeven, wie naar nest.com/w5 surft krijgt wel een probleemoplosser te zien. Maar mocht die, zoals je waarschijnlijk wel verwacht, niet werken, dan kan je bij de klantendienst van Nest een vervangtoestel aanvragen.

Heb jij een Nest-toestel thuis dat met de gekende w5-foutcode kampt? Via deze link kan je Nest contacteren en een vervangtoestel aanvragen.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here