TechPulse weekoverzicht logo

In dit weekoverzicht lees je de belangrijkste technologienieuwtjes van de voorbije week!

Het zijn spannende tijden voor de technologiewereld en alle andere sectoren. Wij zorgen voor het leesvoer in ons weekoverzicht zodat je altijd op de hoogte blijft. Hou je haaks!

Deze week op TechPulse:

Gerelateerde artikelen

TechPoll: Waze is de populairste navigatie-app, Apple Maps grootste verliezer

Onze wekelijkse poll werd deze week massaal ingevuld. Jullie verkozen Waze met afstand tot de beste navigatie-app.

Disney+ is nu vooruit te bestellen, zo werkt het

De lancering van Disney+ op 15 september in België is niet ver meer. Wie niet kan wachten kan zijn abonnement nu al aanschaffen aan een voordelige prijs.

‘Ban WeChat kan verkoop iPhones tot 30% doen dalen’

De handelsban tegen WeChat uitgesproken door Donald Trump zou volgens analisten een grote impact kunnen hebben op de verkoop van iPhones.

Review MINI Electric: mini auto, maxi pret

De MINI Electric is niet de meest praktische wagen of de technologisch meest indrukwekkende wagen, maar één ding is zeker: je zal er enorm veel plezier mee beleven.

Reclameborden Clear Channel tracken voorbijgangers binnenkort met mobiele data

Clear Channel gaat een nieuwe trackingtechnologie introduceren in Europa. Maar is RADAR wel GDPR-proof, én willen wij dat wel?

DPG Media en Telenet dopen streamingkanaal om tot Streamz

De samenwerking tussen het mediabedrijf en het telecombedrijf krijgt stilaan vorm. Streamz moet een Vlaamse concurrent vormen voor Netflix.

Doe maar draadloos: het is (bijna) altijd de betere keuze

Je kan draadloze technologieën wegschrijven als een negatieve ‘innovatie’, maar het kan het leven toch echt wel een stuk gemakkelijker maken. Zeker, het is niet zo goedkoop als de opties met een draad, maar je hoeft geen rekening te houden met een draad verbonden aan je telefoon, laptop of welk ander apparaat dan ook. Voor mij is een draadloze toekomst dan ook een fijn vooruitzicht.

Workshop Rasterbator: Vergroot afbeeldingen tot posterformaat

Heb je een muur waarmee je creatief aan de slag wil gaan? Probeer dan zeker eens Rasterbator. Je favoriete foto kan je nieuwe behang worden.

Xiaomi onthult eerste transparante televisie

De Mi TV Lux OLED Transparent Edition van Xiaomi is een bijzondere televisie die wanneer hij uitstaat je niet eens zal zien staan.

Proximus mag Disney+ exclusief aanbieden

Wie een All Stars-pakket aankoopt bij Proximus, zal één jaar lang zonder bijkomende kosten naar het streamingplatform Disney+ kunnen kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here