EPOS C9 samenwerking

EPOS is vanaf nu de officiële audiopartner van het Amerikaanse esportsteam Cloud9.

[Giveaway] Om de samenwerking te vieren mogen wij via EPOS en Cloud9 een officieel jersey weggeven van het C9 Counter-Strike team. Deelnemen kan via Gleam tot en met maandagochtend 9u. (Enkel voor deelnemers in België/Nederland).

[Origineel bericht 03/09/2020] EPOS, het premium audiomerk dat we kennen door onze reviews van de EPOS Sennheiser GSP 670 en EPOS Sennheiser GSX 300, is de nieuwe audiopartner van esportsteam Cloud9.

EPOS is geen nieuwe naam in de wereld van het competitief gamen, want het merk heeft ook al een langlopende samenwerking met SK Gaming en werkt nauw samen met Riot Games, gekend van onder andere League of Legends en Valorant. Deze laatste samenwerking beperkt zich tot de Oceanic Pro League, maar het partnership met Cloud9 gaat veel verder.

Het Amerikaanse team Cloud9 won dit jaar al de Spring Split van de League of Legends Championship Series en het team behaalde meerdere overwinningen in Valorant. Recent nog behaalde Cloud9 de overwinning in de North Division van de Rainbow Six August 2020 Major.

“Veel van wat wij met Cloud9 voor elkaar hebben gekregen, zie ik terug in EPOS. Hun drang naar topprestaties is grenzeloos en ze tonen in alles dat ze voortdurend op zoek zijn naar vernieuwing. We vinden het geweldig om met hen samen te werken en kijken alvast reikhalzend uit naar de volgende fase in onze ontwikkeling.” – Jack Etienne, CEO en mede-oprichter van Cloud9

De esports professionals van Cloud9 zullen vanaf nu dus gebruik kunnen maken van de premium audio-apparatuur van EPOS en ‘The Power of Audio’ ten volste kunnen benutten. Zo kunnen ze zich focussen op de belangrijkste aspecten van hun wedstrijden. De spelers zullen EPOS ook van feedback voorzien, zodat nog betere technologieën ontwikkeld kunnen worden.

“Bij EPOS stimuleren we mensen om hun grenzen te verleggen en gaming met krachtige audio-oplossingen een nieuwe dimensie te geven. We verheugen ons dan ook op onze samenwerking met de gerenommeerde esport organisatie, die Cloud9 beslist is. Als organisatie voegen we ruim 115 jaar aan audio-kennis toe aan het Cloud9-partnerschap. Met onze hoogwaardige audio-apparatuur willen wij hun prestaties nóg beter maken, en alle betrokkenen een high-end audio-ervaring bezorgen.” – Maja Frølunde Sand-Grimnitz, Hoofd Global Marketing, Gaming

Gerelateerde artikelen

Gaming-merk EPOS tilt audio naar nieuw niveau

Gaming-merk EPOS is gelanceerd en wil een hoogwaardige audio-ervaring naar gamers brengen.

EPOS Sennheiser GSX 300 review: Betere audio voor gamers

De EPOS GSX 300 voegt een nieuwe dimensie toe aan de geluidservaring van je gaming headset, dankzij handige presets, 7.1 surround sound en fysieke knoppen.

EPOS Sennheiser GSP 670 review: Premium geluidskwaliteit voor gamers

De EPOS Sennheiser GSP 670 levert een fantastische geluidservaring voor elke gamer in het bezit van een PlayStation 4 of PC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here