Nieuws

Harman Kardon brengt draagbare Bluetooth- en WiFi-speaker

Harman Kardon Citation 200
Naast nieuwe JBL speakers lanceert Harman Kardon ook de Citation 200. Een nieuwe toevoeging aan de bestaande reeks multiroom speakers.

Harman Kardon, het premium dochtermerk van audiogigant Harman, heeft deze week een nieuwe draagbare speaker aan zijn Citation Series toegevoegd. De Harman Kardon Citation 200 is een knappe smart speaker die gemaakt is om overal mee naar toe te nemen. Daarom heeft de audiogigant zowel bluetooth als WiFi voorzien, voor meer flexbiliteit.

Harman Kardon Citation 200

Harman Citation 200

De nieuwe Citation 200 zou volgens Harman genoeg zijn om elke ruimte helemaal met muziek te vullen. De speaker heeft een 1 inch tweeter, 5 inch midrange driver en twee passieve basradiatoren onder de ‘motorkap’.

Als de Citation 200 helemaal is opgeladen krijg je zo’n 8 uur playback in de plaats. Opladen doe je met een USB-C maar over snelladen is niets geweten. Zoals je ziet is het design modern en past het perfect in ieder interieur. Maar ook als je naar buiten gaat is de Citation 200 van Harman perfect. De speaker is voorzien van een IPX4-certificaat waardoor hij spatwaterdicht is.

Hey Harman

Wie vooral op zoek is naar een speaker om ook zijn slimme woning aan te sturen zal met de Citiation 200 verder kunnen. De speaker is voorzien van Google Assistant waardoor Hey Google heel dichtbij is. Verder ondersteunt hij AirPlay en Chromecast waardoor de mogelijkheden eindeloos worden. Wil je een multiroom ervaring in je huis? Dan kan je simpelweg extra Citation-speakers toevoegen.

De Harman Kardon Citation 200 is verkrijgbaar voor 349 euro en zal beschikbaar zijn vanaf 8 oktober 2020.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business