Nieuws

EPOS wordt wereldwijde audiopartner van Aston Martin F1-team

EPOS Aston Martin F1
Audioproducent EPOS is een samenwerking aangegaan met het Aston Martin Cognizant Formule 1-team en mag zich de nieuwe Global Audio Partner noemen.

Op 28 februari start het Formule 1 seizoen van 2021 in Bahrain. EPOS zal daar deel van uitmaken als Global Audio Partner van Aston Martin Cognizant. De audioproducent, die we ondertussen kennen van hun hoogwaardige audio-oplossingen voor gamers, is immers ook een speler op de professionele markt

Elke seconde telt

Snelle en vlotte communicatie is van essentieel belang in de Formule 1. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Aston Martin kiest voor een partner die, via moederbedrijf Demant, kan bouwen op 115 jaar geschiedenis met audioproducten. De audio-oplossingen van EPOS zullen de installatie van het team naast het circuit alsmede de activiteiten in de fabriek versterken. Uiteraard helpt de samenwerking ook om de producten van EPOS voor te stellen aan een groot publiek van professionals.

Otmar Szafnauer, Team Principal & CEO, Aston Martin Cognizant Formula One™ Team:We zijn verheugd EPOS te mogen verwelkomen als onze Global Audio Partner. Nauwkeurige en gestroomlijnde communicatie helpt bij het opstellen van een succesvol Formule 1-team en dit kan zich rechtstreeks vertalen in succes op het circuit – of dat nu een oproep is vanuit  de pit of in onze processen in de fabriek waar we streven naar betere prestaties. Gezien het belang van effectieve communicatie is EPOS een ideale partner voor het team. Zijn passie voor geavanceerde technologie en innovatieve aanpak passen bij onze waarden en zijn inherent aan Formule 1 als sport.

EPOS President, Jeppe Dalberg-Larsen:We zijn erg enthousiast dat we de Global Audio Partner van dit iconische merk zijn, omdat het na meer dan 60 jaar terugkeert naar het F1-circuit. EPOS heeft veel gemeen met het Aston Martin Cognizant Formula One™ Team – onze rijke geschiedenis is gebaseerd op meer dan honderd jaar ervaring en innovatie bij het creëren van hoogwaardige producten die topprestaties, vakmanschap en tijdloos design vooropstellen. Formule 1 gaat tegenwoordig over zoveel meer dan snelheid – het gaat erom het menselijk potentieel te benutten door middel van technologie, innovatie en state-of-the-art engineering – pijlers die de kern vormen van wat wij bij EPOS doen. Meer dan in elke andere sport toont Formule 1 het belang van uitmuntende geluidskwaliteit en dat naadloze communicatie de kracht heeft om zowel de teamprestaties als de individuele prestaties te verbeteren. We kunnen niet wachten om onze gedeelde expertise in te zetten om een nieuw tijdperk in te luiden in Formule 1-racen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business