Nieuws

Lenovo Legion Duel 2 pakt uit met monsterspecs

Lenovo Legion Duel
Lenovo brengt op 8 april zijn Legion Duel 2 uit. Als we op de specs mogen afgaan, wordt dit een absoluut monster van een toestel.

GSMArena citeert een lek van Geekbench, dat de hardwarespecificaties kon bevestigen. De Lenovo Legion Duel 2 krijgt een Samsung-AMOLED-paneel van 6,92 inch dat beelden aan een frequentie van 144 Hz ververst. De resolutie bedraag 2460 op 1080 pixels. Om die grafische pracht getrokken te krijgen, heeft de Legion Duel 2 de krachtige Snapdragon 888, Adreno 660-GPU en 16 GB aan RAM-geheugen.  

Dual-fan-koeling 

Al die power creëert natuurlijk warmte en daar heeft Lenovo iets op gevonden. Je ziet het niet vaak, maar dit toestel heeft aan de achterkant een opening met een dual-fansysteem, het eerste ooit op een gamingsmartphone. Ook qua opslagcapaciteit mag je je aan straffe cijfers verwachten. Er zijn twee modellen beschikbaar: eentje met 256 GB en 512 GB. Uit de Chinese 3C-certificatie zouden we ook kunnen afleiden dat de Duel 2 snelladen aan 110 W ondersteunt. Dat is meer dan zijn voorganger (90 W).  

De originele Legion Duel werd in juli van vorig jaar aangekondigd, maar bereikte onze contreien pas in het najaar. Voor zijn opvolger zullen we dus niet tot de zomer moeten wachten. Op 8 april verschijnt de Legion Duel 2 in de Benelux. We kijken ernaar uit om met het toestel aan de slag te gaan en onze lezers te voorzien van een grondige review. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business