Nieuws

EPOS B20 is de streamingmicrofoon voor gamers en content creators

EPOS B20 microfoon
Audioproducent EPOS heeft vandaag de B20 streamingmicrofoon voorgesteld, speciaal ontworpen voor gamers, streamers en content creators.

De B20 streamingmicrofoon is het laatste nieuwe product van EPOS. EPOS kennen we ondertussen al even als producent van hoogwaardige audio-oplossingen, zowel voor gamers als voor professionals. Eerder dit jaar nog werd de EPOS GTW 270 geïntroduceerd, het eerste product zonder Sennheiser co-branding. Op hetzelfde moment werden toen ook teasers getoond voor nieuwe producten, waaronder deze B20 streaming microfoon. 

De B20 microfoon is ontworpen met verschillende soorten gamers in het achterhoofd en moet voor heldere opnames gaan zorgen op PC, PS4 en Mac. EPOS garandeert een warme diepe bas- en hoge tonen voor rijke vocalen. Concreet gaat het om studio-uitzendkwaliteit van 24bit 48kHz. 

Modern ontwerp

Verschillende knoppen geven je de controle over het volume, terwijl LED’s de status van de microfoon aangeven. Een hoofdtelefoonaansluiting is uiteraard ook voorzien voor het real-time monitoren van je audio. De B20 heeft vier unieke opnamepatronen: cardioïde, stereo, bidirectioneel en omnidirectioneel en doet ons daarmee denken aan de Blue Yeti X. Het maakt de microfoon ideaal voor verschillende scenario’s, van individueel gamen tot podcasting. 

EPOS B20

De microfoon is opgebouwd uit massief aluminium, wat voor een duurzaam maar lichtgewicht ontwerp moeten zorgen. Net zoals vergelijkbare producten kan je de B20 op je bureau plaatsen of via de 3/8″ schroefdraad aan een boom-arm monteren. Een USB-C naar USB-A kabel zorgt voor een moderne aansluiting die we nog steeds niet overal terugvinden, maar steeds vaker voorkomt bij high-end streamingmateriaal. De EPOS Gaming Suite software moet voor nog meer aanpassingsmogelijkheden zorgen. 

De B20 is ideaal voor gamers die de kwaliteit van hun opnames, uitzendingen en audiocommunicatie willen verbeteren. We zijn er trots op dat we producten ontwikkelen die mensen volledig onderdompelen in games, en dat de B20 deze traditie voortzet,” aldus Maja Sand-Grimnitz, Director, Global Marketing, Gaming bij EPOS.

Prijs en beschikbaarheid

De EPOS B20 microfoon is nu online verkrijgbaar via EPOS zelf en bij geselecteerde retailers voor een adviesprijs van 199 euro.

Een review van de EPOS B20 streamingmicrofoon volgt weldra hier op TechPulse!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business