Android 12 internet

De 2e bèta van Android 12 brengt het Privacy Dashboard en vervangt de WiFi-knop door een algemene Internet-knop voor alle instellingen.

Advertentie

In de tweede bèta van Android 12 heeft Google een opmerkelijke verandering doorgevoerd. De bekende WiFi-knop in het snelmenu werd vervangen door een Internet-knop. Daarmee komt er ook een einde aan de aparte knop voor mobiele data en werd alles in één menu ondergebracht.

Android 12

Google heeft het nieuwe instellingenmenu de naam Internet Panel gegeven. Het icoontje lijkt nog op dat van het WiFi-menu maar heeft nu ook de mobiele data onder zijn dak. Daar kunnen gebruikers sneller kiezen welke verbinding ze willen gebruiken. Door alles bij elkaar te steken wordt het gemakkelijker om instellingen in/uit te schakelen.

In de 2e bèta heeft Google nu ook de automatische thema’s geactiveerd waarbij het thema van je toestel alle kleuren van je achtergrond overneemt. Verder is het nieuwe Privacy Dashboard nu ook beschikbaar en net zoals in iOS kan je nu ook in Android met Quick Tap enkele functies instellen door op de achterkant van je toestel te tikken.

Sinds mei is de eerste bèta van Android 12 beschikbaar. De nieuwste versie van Googles OS voor smartphones brengt een totaal nieuwe lay-out op basis van een nieuw Material You-design. Wil je meer weten over de nieuwe Android? Lees dan hier ons overzichtsartikel.

Advertentie

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here