TechPulse kijktips van de redactie

Weet je niet meer wat kijken op Netflix, Amazon Prime, Disney+ of Streamz? Doe hier inspiratie op met onze maandelijkse kijktips.

Advertentie

Probleem: je hebt alle laatste nieuwe releases op je favoriete streamingdienst al gezien en bent op zoek naar iets nieuws om te kijken. De redactie van TechPulse helpt je daar graag bij en deelt daarom maandelijks zijn beste kijktips. Heb je een abonnement op Netflix, Streamz, Disney+, Amazon Prime Video, Apple TV+ of nog een andere streamingdienst? Lees dan zeker even verder.

Wat streamen de redacteurs van TechPulse deze maand?

Jarno: James May: Oh Cook (Amazon Prime) 

Wil je na de nieuwste special van The Grand Tour niet weer maandenlang zonder dit luchtige Engelse trio zitten? Dan biedt Amazon Prime gelukkig de nodige afleiding. Alle drie de heren hebben namelijk een of meerdere eigen series, waarvan Clarkson’s Farm de bekendste is. Toch mag je Oh Cook van James May niet over het hoofd zien. Op een luchtige, interessante manier neemt James May ons mee in het maken van allerlei soorten eetgerechten. Het mooiste van al? James May is zelf helemaal niet zo’n goede kok, dus hilariteit alom. Bovendien zijn veel van de gerechten prima zelf te bereiden, mits je een beetje oplet.  

Sven: Better Call Saul (Netflix) 

Nadat Better Call Saul-acteur Bob Odenkirk enkele weken geleden een hartaanval kreeg op de set van de serie, werd ik eraan herinnerd dat ik het meest recente seizoen van deze geweldige series nog niet gezien had. Odenkirk stelt het gelukkig goed en het werk aan seizoen 6 zal weldra hervatten. Het is meteen ook het laatste seizoen van de Breaking Bad spinoff en zal bestaan uit maar liefst dertien afleveringen in plaats van de gebruikelijke tien. Een exacte release date is er nog niet, maar begin 2022 lijkt algemeen aangenomen te worden. Dat geeft je meer dan genoeg tijd om Breaking Bad te bingen (als je dat nog niet gedaan hebt) en meteen daarna de eerste vijf seizoenen van Better Call Saul. Let naast het acteerwerk zeker op het geweldige gebruik van geluidseffecten om in veel scènes de toon te zetten.  

Marijn: What If…? (Disney+)  

“Wat als…?” Dat is een vraag die de fantasie makkelijk weet te prikkelen. ‘What If…?’ is de eerste animatiereeks uit de Marvel-stal, waarvan Disney+ vorige week woensdag de eerste aflevering dropte. De opzet is simpel, maar boeiend: elk universum is anders. Wat als Peggy Carter het super soldier-serum had gekregen in de plaats van Steve Rogers? En wat als je favoriete Marvel-helden allemaal zombies zouden worden? Je raadt het al: deze serie is allesbehalve canoniek, maar geeft wel erg veel creatieve mogelijkheden. We konden de eerste aflevering alvast smaken. Wekelijks verschijnt er op woensdag een vervolg. ‘What If…?’ krijgt in totaal negen episodes. 

Wouter: Beckett (Netflix)

Met John David Washington (uit onder andere Tenet en Malcolm X) en geproduceerd door Luca Guadagnino. Beckett gaat over een man die op de vlucht is in Griekenland nadat hij met zijn vriendin betrokken raakte in een auto-ongeval. Plots zit Washington in het midden van een gevaarlijke politieke samenzwering waarvoor hij op de vlucht moet. Het is een meeslepend en energiek verhaal waarin je terug wordt gegooid naar een periode waarin complottheorieën (net zoals nu) heel populair waren. Wie fan is van het acteerwerk van John David Washington zal hem in Beckett graag aan het werk zien. De film werd helaas niet overal even goed onthaald, maar we laten je vooral zelf graag oordelen.  


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here