TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijkse de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van Microsoft haalt Office weg van Chromebooks tot Interview met Nostalgie over Windows 95 en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht


Gerelateerde artikelen

TooGoodToGo app: hoe ga je aan de slag?

We kopen allemaal wel eens meer vlees, groenten of fruit dan we niet opeten en hetzelfde is waar voor winkels en restaurants die minder verkopen dan ze gedacht hadden. TooGoodToGo is de oplossing.

OnePlus Buds Pro review: Uitstekend geluid, mindere ANC

Nadat OnePlus vorig jaar al de OnePlus Buds en de OnePlus Buds Z op de markt bracht, is het nu de beurt aan de OnePlus Buds Pro, draadloze oortjes met actieve ruisonderdrukking (ANC).

Marsrover Curiosity toont nieuwe panoramabeelden van Rode Planeet

Het Jet Propulsion Laboratory van de NASA heeft nieuwe, adembenemende beelden verzameld van de Marsrover Curiosity.

‘Goedkope smarthome-apparaten zijn makkelijk te hacken’

Staat jouw huis vol slimme apparaten? Wees dan voorzichtig, want goedkopere smarthome-apparaten vertonen vaak ernstige beveiligingslekken.

Wordt elektronica duurder? Grootste chipfabrikant slaat prijzen op

Chipfabrikant TSMC gaat volgens geruchten een prijsstijging tot 20% doorvoeren voor computerchips. Dat zou de prijzen van elektronica-apparaten kunnen optrekken.

Analyse: wat is PSD2 en hoe werkt het?

Nee het is niet de nieuwe afkorting van je Photoshopbestand. Maar wat is PSD2 wel en wat betekent dat voor jou? We leggen het je haarfijn uit in deze analyse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here