Nieuws

Philips Fidelio T1 zorgen voor concurrentie in segment van high-end draadloze oortjes

Philips Fidelio T1
De Philips Fidelio T1 draadloze oortjes moeten later dit jaar de concurrentie aangaan met onder andere Sony in het premium segment.

Naast nieuwe televisiemodellen in de premium OLED-lineup heeft Philips tijdens TP Vision Live ook nog de nieuwe Philips Fidelio T1 aangekondigd. Het gaat om high-end draadloze in-ear oortjes met een luxe ontwerp en hoogwaardige audioprestaties. 

Fidelio-kwaliteit in kleinere verpakking

De Fidelio-producten van Philips zijn ontwikkeld voor zij die een obsessie hebben met geluid, zo staat te lezen op de website van de fabrikant. Eerder verschenen zo al de X3 en L3 hoofdtelefoons, die de strijd aangingen voor een plekje aan de top, naast concurrenten zoals de Sony WH-1000XM4. De uitdaging is dan natuurlijk om dezelfde uitstekende technologie kleiner te maken zodat deze in je oor past. Het resultaat zijn de Fidelio T1 draadloze oortjes. 

Voor de oortjes wordt er gebruikgemaakt van een tweerichtingsontwerp. Dit ontwerp combineert dynamische 10 mm-drivers met de kleine en zeer efficiënte gebalanceerde armatuurmodule om op die manier gekende Fidelio audiokwaliteit te produceren.De draadloze oortjes zijn ook uitgerust met Hybrid Noise Cancelling Pro+ dat zorgt voor rust en stilte in luide omgevingen. Deze en andere instellingen zijn aan te passen via de Philips Headphones-app. Op het vlak van connectiviteit werd er gekozen voor Bluetooth 5.2 met LDAC-ondersteuning. Om een goede pasvorm te garanderen wordt gebruik gemaakt van geheugenschuim oordoppen.

case Fidelio T1

De batterijduur van de Philips Fidelio T1 draadloze oortjes moet minstens 9 uur zijn met ANC aan, wat ze meteen al vergelijkbaar maakt met de topproducten uit onze lijst met beste draadloze oortjes. De case zorgt daarbovenop nog eens voor 25 uur extra. Opladen doe je in twee uur, terwijl 15 minuten snelladen voor een uur luisterplezier zorgt. 

Prijs en verkrijgbaarheid Philips Fidelio T1

De Fidelio T1 zijn verkrijgbaar in zwart of zilver, met een zwarte of bruine Muirhead-lederen afwerking op de bijbehorende oplaadcase. De draadloze oortjes zullen verkrijgbaar zijn vanaf december voor een verkoopadviesprijs van €299, wat ze dezelfde prijszetting geeft als vergelijkbare modellen van de concurrentie. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business