TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijkse de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van de nieuwe Bose QuietComfort 45 tot NFT’s: zijn ze het waard? en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht


Gerelateerde artikelen

Nieuw op Disney+: wat verschijnt er in september 2021?

Elke maand geven we een overzicht van nieuwe films en series op de streamingplatformen. Dit verschijnt in september nieuw op Disney+.

Philips Hue nu direct te verbinden met Spotify

Philips Hue kondigt een samenwerking aan met Spotify zodat je jouw muziek en verlichting beter met elkaar kan synchroniseren.

Techtip: zo gebruik je Apple News in België

Apple News is officieel niet beschikbaar in België. Toch kan je via deze eenvoudige omweg toch al gebruik maken van Apple's populaire nieuwsapp.

Microsoft onthult nieuwe Surface-producten op 22 september

Microsoft heeft een nieuw hardware-evenement aangekondigd dat op 22 september zal plaatsvinden. Wat staat er op het programma?

Facebook wil minder politiek in je feed

Facebook breidt na positieve resultaten een test uit waarbij het minder politiek gerelateerde berichten in je feed wil weergeven.

Philips Fidelio T1 zorgen voor concurrentie in segment van high-end draadloze oortjes

De Philips Fidelio T1 draadloze oortjes moeten later dit jaar de concurrentie aangaan met onder andere Sony in het premium segment.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here