TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijkse de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van een slimme bril van Ray-Ban en Facebook tot twee nieuwe Chinese automerken die naar Europa komen en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht


Gerelateerde artikelen

Samsung lijkt Galaxy Note definitief te schrappen

Komt er nooit nog een Galaxy Note? Uit gelekte merknamen lijkt dat Samsung niet meer van plan is nog een Note-smartphone te lanceren.

HBO Max in België nog niet voor dit jaar

HBO Max zal dan toch niet bij aanvang beschikbaar zijn in België of Nederland. Onze Scandinavische noorderburen mogen de spits afbijten.

Lenovo Tech World: nieuwe laptops, monitoren en tablets aangekondigd

Tijdens Lenovo Tech World gaf het merk ons een blik op de belangrijkste hardware die het dit jaar nog gaat lanceren. Een overzicht.

TechTip: verticale tabbladen in Microsoft Edge

Verschillende tabbladen in een browser gebruiken wordt al snel onoverzichtelijk. Gelukkig zijn er verticale tabs.

Apple schuift omstreden tool tegen kindermisbruik op de lange baan

Na hevige kritiek heeft Apple besloten om geen scansoftware te introduceren in iOS 15 die je foto’s scant ter preventie van kindermisbruik.

TechPoll: waar let jij op bij de aankoop van een nieuwe smartphone?

Welke specificaties geven voor jou de doorslag als je een nieuwe smartphone gaat kopen? We willen het graag weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here