Samsung stuurde uitnodigingen de deur uit voor een nieuw Samsung Unpacked-evenement dat op woensdag 20 oktober plaatsvindt.

Advertentie

Fans van het Zuid-Koreaanse merk mogen zich verheugen. Samsung meldt de komst van een nieuw lanceringsevent genaamd ‘Galaxy Unpacked Part 2’. De uitnodigingen hiervoor werden reeds verstuurd. Deze werden onder meer door techsite The Verge opgemerkt. Het evenement vindt op 20 oktober plaats en gaat om 16:00 lokale tijd van start.

Voorlopig is het nog onduidelijk wat Samsung dan zal lanceren. Als we van het bericht van Samsung zelf mogen uitgaan, dan zal het met zelfexpressie te maken hebben. Wat dat juist inhoudt, is natuurlijk vaag. We verwachten de komst van de Samsung Galaxy S21 FE, maar de kans bestaat dat het toestel nog even op zich laat wachten. Het is wel mogelijk dat Samsung dit evenement wat kleinschaliger wil houden en de focus op software legt. Volgens The Verge zou het bedrijf ook met nieuwe gekleurde covers komen voor de Galaxy Z Fold 3 en Flip 3-reeksen. Dat is een mogelijke verklaring voor de verwijzing naar ‘zelfexpressie’. We zullen het pas op 20 oktober kunnen bevestigen.

De datum van het evenement lijkt alvast een stoutmoedige keuze. Het Unpacked-event vindt een dag na het evenement van Google op 19 oktober plaats. En een dag daarvoor hebben we al een event van Apple waar de nieuwe MacBooks zal introduceren. De plaatsing van het evenement zou een verstandige keuze kunnen zijn als Samsung voldoende interessante toestellen heeft om Google te overtreffen. De komst van de Google Pixel 6 en Pixel 6 Pro lijkt ons echter al iets meer tractie te hebben. Het wordt dus afwachten of Samsung hiermee voldoende aandacht zal kunnen trekken.


Kijkt graag naar hoe internationale technologische ontwikkelingen zich in onze maatschappij manifesteren, en heeft er een hekel aan als er met privacy wordt geknoeid.